Mijn Books2Door unboxing

Geplaatst op 26 mei 2019 door Emmy in Haul / 4 Comments

Onlangs werd ik benaderd door Books2Door, of ik interesse had in een samenwerking. Ik kende deze website zelf nog niet, maar toen ik eenmaal ging rondkijken, ging er een stukje hemel voor mij open. Books2Door is namelijk een webwinkel vol jeugdboeken: allemaal boxsets! En de prijzen: erg leuk voor je bankrekening.

Hier in Nederland kennen we het begrip boxset niet helemaal. Zelden komen series uit in een cassette. In Engeland en Amerika is dit veel meer ingeburgerd. Halverwege een serie kan er al een box ontstaan en die boxen eindigen dan op dit soort sites, wanneer er een nieuwe box verschijnt. Toch staan er ook behoorlijk wat complete boxen online. Soms van hele nieuwe boeken, soms van boeken van een aantal jaar terug. Ik maakte meteen een enorme wishlist en kocht uiteindelijk zes boeken, zodat ik rond mijn shoptegoed bleef. De andere boxen bewaar ik voor later.

Bestellen gaat erg makkelijk en betalen gaat via onder andere paypal. De levering is echt heel snel: ik bestelde op dinsdag en op vrijdag had ik de boeken al in huis. Het is de verzendkosten meer dan waard!

Wel een tip wanneer je gaat zoeken: beperk je niet tot de young adult afdeling. Tussen de andere leeftijdscategorien staan namelijk ook nog een aantal heel toffe YA’s!

Hieronder zal ik mijn aankopen laten zien, mijn wishlist en een aantal tips delen!

Wat kocht ik?

Haul Books2Door

Uiteindelijk kocht ik 6 boeken, verspreid over 3 sets.

Allereerst de The School for Good and Evil 3 Books Box Set deze set kostte nu maar 13 pond ipv 35. Ik was al langere tijd benieuwd naar deze middle grades en ze zijn me al een paar keer aangeraden. Dit was een makkelijke keuze om aan mijn winkelmandje toe te voegen.

Ook kocht ik Milk & Honey en The Sun and her flowers van Rupi Kaur. Hier was ik al een tijdlang benieuwd naar en nu vond ik ze nog voor geen 17 pond samen. Deze dichtbundels zijn heel goed geschikt voor YA lezers, hebben een BoPo randje en ik denk dat ze op school ook wel benieuwd zijn naar dit boek.

Tot slot heb ik het boekje Percy Jackson and the Singer of Apollo World Book Day 2019 toegevoegd aan mijn bestelling om aan een bepaald bedrag te komen. Hij was maar 1 pond, dus dat kwam perfect uit. Ik heb het boekje al gelezen en het is net zo grappig als ik gewend ben.

Wat staat er nog op mijn wishlist

Helaas stond mijn budget het niet toe een aantal andere boxsets ook te kopen (en eerlijk, ik wil mijn TBR ook niet verzuipen). Deze boxsets staan nog op mijn wishlist.

The World of All Souls: A Complete Guide to A Discovery of Witches, Shadow of Night & The Book of Life voor maar 19 pond, in plaats van 30.

Een aantal series zijn in het Nederlands nooit afgemaakt, tot ieders grote frustratie. Gelukkig heeft Books2Door een aantal van die boxen op voorraad. Hoog op mijn wishlist staat The Raven Cycle 4 Book Collection, omdat ik toch wel wil weten hoe het verder gaat.

Dit klonk ook heel tof, en met 19 pond voor 4 boeken ook lekker betaalbaar. Joss Stirling Struck Series 4 Book Collection

Ook zag ik deze box: Bernard Cornwell The Last Kingdom 5 Book Collection Set. Ik heb boek 1 al, dus ik twijfelde of het slim was de box te kopen. Toch denk ik dat ik hem ooit wel aan ga schaffen!

Tot slot leken deze boeken me ook erg grappig: Kevin Kwan Trilogy Collection 3 Books Crazy Rich Asians. Hebben jullie de film al gezien?

Een paar van mijn tips

Ik kwam ook echt heel veel sets tegen met boeken die ik al had, waarvan ik echt vind dat het voor jullie ook gunstig is om er even naar te kijken.

The Potion Diaries 3 Book Collection voor maar 7 pond in plaats van 24. Superleuke serie!

The Witch’s Kiss Trilogy 3 Book Collection voor 12 pond in plaats van 24. Ook een aanrader!

Geek girl is fantastisch en de boxset staat ook online. De Geek Girl 6 Book Collection kost je 15 pond in plaats van 42.

Alle tien de Demonata boeken scoren voor nog geen 20 pond in plaats van 70? Of wat dacht je van The Saga of Darren Shan Cirque du Freak The Complete Collection 12 Book Set voor 22 in plaats van 84 (!!!). Of dan toch 6 delen van zijn Zom-B serie? Die vind je hier voor nog geen 7 pond.

Of de Inheritance Cycle 4 Books Collection voor maar 15 pond in plaats van 55.

16 pond betalen voor alle 10 de Princess Diaries boeken? The Princess Diaries 10 Books Collection Set vind je hier.

All Souls Trilogy Deborah Harkness Collection 3 Books Set is een fantastische trilogie en op Books2Door superbetaalbaar.

Nog een complete serie scoren voor weinig geld? The Darkest Minds Alexandra Bracken Collection 4 books Set is te koop voor 16 pond.

Ook de boeken van Cassandra Clare vind je er goedkoop in ruime getale. De The Dark Artifices bijvoorbeeld. Een bundel met de boeken van Magnus en Simon of The Infernal Devices.

Een van mijn favoriete series en een dikke aanrader, omdat je in plaats van 50 pond maar 14 pond afrekent: The Chronicles of Ixia Series Box Set 6 Books Collection

De Daughter of Smoke and Bone 3 Book Trilogy is ook een enorme aanrader en voor 14 pond een mooie prijs bij Books2Door.

Zelf vond ik deze serie heel erg leuk en voor maar 9 pond kan je hem echt niet laten liggen: The Young Elite 3 Books Set

Wat een boeken! Alvast sorry voor je bankrekening! Ik ben heel erg benieuwd welke box jij bij Books2Door zou kopen!

Ik heb een aantal boeken gekregen in ruil voor deze blogpost.

Tags: ,

Divider

4 responses to “Mijn Books2Door unboxing

  1. Als ik een beetje gewend ben aan het Engels lezen, wil ik zeker ooit eens een box kopen. Maar ik wil eerst dat mijn Engels vlot genoeg leest voor ik me aan hele series waag. Toffe samenwerking, ook omdat bij vele boeken, als je ze allemaal apart zou kopen, je nog veel meer zou betalen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.