Meet The Cutie Squad

Geplaatst op 5 juni 2021 door Emmy in Haul / 3 Comments

Misschien ben je wel bekend met het begrip ‘Kawaii’. Deze term zou je kunnen vertalen naar ‘schattig’. Het is echter meer, want het is als het ware uitgegroeid tot een hele stroming en beperkt zich al lang niet meer tot alleen Japan. Zo komt Cutie Squad gewoon uit Nederland! Een groepje superschattige superhelddieren met een missie: jou een vrolijke dag bezorgen.

Een tijdje terug mocht ik een fantastisch pakket ontvangen met voornamelijk goodies van mijn gekozen favoriete superheld: Jess. Ik laat graag zien wat ik heb gekregen en ben als uitdaging ook zelf in de pen geklommen. Zou ik net zo’n schatje kunnen tekenen als Jess?

Jess is een unikitty. Oftewel: een kat met een eenhoorn-hoorn. Het beste uit beide werelden dus. Ze is een regenboog aan kleuren wat mij enorm aansprak. Ze is schattig en heeft een bijzonder kracht: ze kan van gedaante veranderen.

Unboxing!

Dit is niet Jess, maar Jacky, de rode panda. Ik kreeg een fantastische Jacky pin en die past natuurlijk perfect bij mij! Deze gaat sowieso een mooi plekje krijgen op mijn pinboard.

Het pakket was enorm gevuld met fantastische stationary. En ook een Jess plushy(sleutelhanger), die natuurlijk meteen door Lily werd geclaimd. Lily is namelijk dol op mermaids!

Verder vond ik fijne notitieblokjes, een aantal superleuke kaarten, heel veel mooie stickers en twee washitapes in mijn pakker (naast de pin natuurlijk!)

Ik vind vooral de stickers fantastisch. Ze zijn ZO SCHATTIG. De notitieblokjes kan ik ook goed gebruiken, voor op mijn werk bijvoorbeeld.

Naast notitieblokjes zat er ook een notitieboekje in. Heel handig, want die kan ik goed gebruiken op mijn werk óf voor de studie die ik binnenkort begin.

Ik heb Jess de merkitty maar snel weer teruggegeven aan Lily

Wat een fantastisch pakket en wat zijn de producten van Cutie Squad leuk. De illustraties zijn ontzettend schattig, matchen met elkaar en zijn op hoge kwaliteit afgedrukt. De producten zelf zijn ook van goede kwaliteit. Ik hoop dat Cutie Squad de kans gaat krijgen de Nederlandse markt te veroveren en ik kijk er naar uit ze te zien op beurzen en dergelijke. Dat zou zo leuk zijn!

En ook een fijne bijkomstigheid: ik krijg door de vrolijke en schattige illustraties meteen zin om zelf ook weer meer te gaan tekenen. Win win!

Draw this in your style

Katja stelde voor dat ik mijn lievelings cutie eens in mijn eigen stijl zou tekenen. En die uitdaging sloeg ik natuurlijk niet af. Ik had namelijk enorm veel zin om weer eens in mijn kwasten te klimmen, dus voor ik het wist stond Jess op papier. Vinden jullie haar een beetje lijken?

Hou je van schattige diertjes op allerlei vormen van stationary en lifestyle producten? Hou Cutie Squad dan in de gaten. Deze Nederlandse creatieveling wil je zeker in de gaten houden. Ik ben fan!

Tags: ,

Divider

3 responses to “Meet The Cutie Squad

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.