Mani’s kostuum deel 2

Geplaatst op 30 juli 2011 door Emmy in DIY / 0 Comments

Zoals in een eerdere post besproken ben ik druk bezig met het maken van mijn castlefest kostuum. Nu heb ik nog precies anderhalve week om het af te krijgen, en dan begint het toch wel te kriebelen moet ik zeggen. Want wat een werk is het!

Hoewel deze blog eerder is geschreven (namelijk op 27 juli), ben ik nu zover dat het kleed zelf eindelijk in elkaar zit, dus niet meer met alleen spelden aan elkaar hangt. Het is niet precies geworden zoals gepland, maar ik ben tevreden.

Zoals te zien is bij de afbeeldingen heb ik bij bepaalde randen een sierband vastgenaaid. Helaas had ik te weinig dus nog niet overal waar het moet komen zit iets.. maar dat komt wel goed! Wat hier dus nog rest is wat sierranden, kraal versieringen, misschien nog wat verven, en innemen, zodat er wat meer vorm in zit. Dit is wel al gespeld, maar niet zo goed zichtbaar op de foto’s.

Ik ben wel trots dat ik dit helemaal zelf, zonder voorbeeld, heb kunnen maken. Het heeft me heel wat uren gekost, maar ik vond het heel gaaf om te doen! Nu ga ik keihard werken aan de 3 andere elementen die nog gedaan moeten worden; het haar en de haarband, de tas en de oren. Hard doorwerken dus! Ik hou jullie op de hoogte!

Bewaren

Tags: , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.