Linnen tasjes? Nooit teveel!

Geplaatst op 15 april 2015 door Emmy in Boeken, Merchandise / 12 Comments

Vroeger vond ik het maar gek – een beetje hipster – als jonge vrouwen massaal alles in hun linnen tasje met hippe tekst propte. Daarmee sjouw je jezelf toch een ongeluk? Maar toen ik zelf een Groot Boek Verslinder (GBV’er) werd, begon ik het nut er van in te zien. Ik kocht er – heel spontaan – een bij de Primark. En nu? Nu heb ik een hele berg!

tas1

Mijn hogwarts tas van de primark gaat heel vaak mee op boekenjacht! Hij is kleiner dan mijn andere primarktassen, maar daardoor juist wel erg handig voor bijvoorbeeld een tripje naar de bieb.

tas2

Tegelijkertijd met de Harry Potter tas, kocht ik deze met een uil (dus ook bij de primark). Ik kon gewoon niet kiezen, want liefde voor uiltjes! Hij is wat groter en gaat vaak mee als ik boodschappen ga doen.

tas3

Deze books are my bag tote heb ik eens gewonnen op twitter. Het is – volgens mij – een Engelse actie om boekhandels te steunen. Ach, er staat boeken op, dus dan is het goed. Sinds ik de twee tassen hierboven heb, neem ik hem eigenlijk niet zo vaak mee.

tas4

Dit was mijn eerste linnen tasje! Hij is dus al aardig mishandeld, want ik neem deze vaak mee naar het boekenfestijn! Hij heeft echt half Nederland gezien en is een beetje smoezelig… maar ZO stevig! Ook deze is van de primark overigens.

tas5

Bij LS Amsterdam kreeg ik dus ook een tasje… en zo ziet ie er uit als je hem wast… Maar om hem nou te gaan strijken… Eh. Er staan een aantal bekende auteurs op.

tas6

De castlefesttas! Ik heb er echt 3 ofzo, want ik heb hem al een paar keer tijdens het event gekregen. Heel handig om op het festival mee te nemen, want zo ben je toch helemaal in style. Castlefest is overigens mijn favoriete festival.

tas7

En tot slot natuurlijk mijn eigen trots van Best of YA! Ik ben echt zoooo trots dat ik deze mocht ontwerpen. Wist je trouwens dat je hem ook kunt winnen!?

Ik heb gewoon 0 blossom books tasjes… stom he? Ik wil er wel een, maar het is er nog niet van gekomen.. Wie weet, ooit! Want tasjes heb je nooit genoeg. Ze zijn nuttig voor alles. De boodschappen, verhuizen, als extra tas, ‘Shit, ik moet deze berg boeken nu terugbrengen naar de bieb’, bonnetjes verzamel-tas en natuurlijk het boekenfestijn. Want he, plastic tasjes zijn slecht voor het milieu!

Welke tote’s heb jij allemaal om je boeken mee te vervoeren?

Tags: , ,

Divider

12 responses to “Linnen tasjes? Nooit teveel!

  1. Wow jij hebt er veel 😀 Ik heb er 2 met gewoon stomme reclame op en dan die ene die ik zelf gemaakt had met ’n Twilight Quote erop, maar als ik jouw collectie zo zie moet ik dringend eens uitbreiden!

  2. Dominique

    Leuk stukje!
    Ik vind die tasjes echt geweldig.. Ik ben zelf fotograaf en ik een tasje laten maken van mijn naam als fotograaf zegmaar, echt super vet! Maar je laatste tasje is natuurlijk wel echt de aller leukste gewoon!!!

    bloghug, dominique

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.