Kinderboekenweek

Geplaatst op 2 oktober 2013 door Emmy in Boeken / 2 Comments

Het is kinderboekenweek! Van 2 oktober tot 13 oktober draait alles om kinderboeken.  Er zijn prachtige (prenten)boeken te koop, leuke extra’s en natuurlijk zijn de grote boekenprijzen weer uitgedeeld op het boekenbal. Zo werd de Gouden Griffel gewonnen door Simon van der Geest met het boek Spinder. Leuke anekdote dat ik een van zijn boeken heb geillustreerd als een stageopdracht voor Querido. Ook is er een schrijfwedstrijd met Paul van Loon en een bijzondere tentoonstelling over kinderboekillustraties in Apeldoorn (CODA).

Je bent super...Jan!Haal nu het Kinderboekenweekgeschenk Je bent super… Jan!

Speciaal voor de Kinderboekenweek schreef Harmen van Straaten het Kinderboekenweekgeschenk Je bent super…Jan!
Tijdens de Kinderboekenweek van 2 t/m 13 oktober krijg je het boek gratis als je voor € 10,- aan kinderboeken koopt in de boekenwinkel.

Cadeau van de bibliotheek:
Sportboekje Klaar voor de start

SportboekjeBent je lid van de bibliotheek, of word je dat tijdens de Kinderboekenweek? Je krijgt dan het sportboekje Klaar voor de start! Boeken scoren met sporthelden cadeau. Bekende sporters vertellen over hun sport en hun favoriete boeken toen ze nog jong waren.
Met een verhaal van Jan Paul Schutten!

Tags: ,

Divider

2 responses to “Kinderboekenweek

  1. Boekenweek geschenken vind ik altijd wel apart, maar ik doe er zelf eigenlijk niks mee. (Al heb ik toen ik jonger was het kinderboekenweekgeschenk ‘Het Zwanenmeer’ te vaak gelezen, haha)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.