Hunted magic + Once upon a time Celebrate Books Unboxing

Geplaatst op 1 februari 2017 door Emmy in Haul / 3 Comments

Het is weer januari. Een nieuw boekenjaar en dus ook tijd voor nieuwe Celebrate Books Boxen. En HOE. In januari zouden er twee boxen verschijnen; de reguliere YA box (waarvan ditmaal al bekend was gemaakt welk boek er in zou zitten) en een nieuwe jeugdbox, vanaf 10 jaar. Door nauwe samenwerking ben ik altijd al op de hoogte hoe en wat en tóch blijft het ook voor mij weer een feestje om de boxen uit te pakken. Kijk je met mij mee?

Hunted Magic

De jeugdbox vanaf 10 jaar was ditmaal voor een fijn prijsje te koop: nog geen 25 euro. Dus een hele box, inclusief verzenden, voor net iets meer dan een regulier boek vaak kost. Dit is de ideale box voor fans van Percy Jackson, Harry Potter en andere fantasierijke middle grade boeken.

De box opent met een kaartje, waar achterop natuurlijk precies staat hoe en wat er in de box zit.

Alles is weer zo leuk verpakt. Wat een werk moet dit zijn geweest. De box bevat:

 • Een notitieboekje (altijd handig)
 • Een kaartspel (matchend met de locatie!)
 • Een sticker (altijd leuk)
 • Een ketting met een kattenoog (handig voor bookstagram!)
 • Een pin passend bij het boek
 • Een boekenlegger
 • Een gesigneerde kaart
 • En natuurlijk het boek

Het boek was natuurlijk Serafina en de zwarte mantel. Dit boek is in het buitenland mega populair en blijft de hitlijsten maar domineren. Het schijnt superspannend te zijn en toen ik het boek zelf tegenkwam wist ik meteen dat ik het wilde lezen. En is het omslag niet prachtig?

Ik vind het heel tof dat alle goodies van de box helemaal aansluiten op het boek. Ik vind het slim dat Celebrate Books daar een beetje in afwisselt; soms past het meer bij het thema en soms meer bij het boek. Zo blijft het echt een verrassing. Ook vind ik het de prijs meer dan waard.

Als ik dan toch een beetje mag miepen, is dat ik de quote kaart niet heel erg mooi vind. Ik vind het tof dat het silhouet is gebruikt, maar er had zo veel meer mee gedaan kunnen worden! Of komt dat vooral door het feit dat ik de andere kaarten meestal maak? Kan.

Ik ben dik tevreden en ik kan niet wachten om in Serafina en de zwarte mantel te beginnen!

Once upon a time

Van te voren was er al bekend dat deze box in het thema van Cinder zou komen te staan. Dit boek is natuurlijk al even uit in het Engels en werd al eerder uitgegeven in het Nederlands. Maar man man man, wat is de hardcovereditie van Blossom Books mooi geworden! Hij staat echt te pronken in mijn kast en ik kan niet wachten om de serie ook in het Nederlands compleet te maken.

Ook deze box begint met een kaartje.

En weer is alles zo mooi ingepakt! Kijk dit zakje nou! Er zit een button van het boek in. Leuk dat hij vierkant is! Ik heb hem meteen in mijn kast gezet.

Voor deze box heb ik twee items mogen ontwerpen; weer de quote kaart (die helaas niet gesigneerd kon worden vanwege andere verplichtingen van de auteur) en de planner! Geïnspireerd op alle bulletjournals werd mij gevraagd om een multifunctionele planner te ontwerpen. Ik vind hem heel tof… Al zeg ik het zelf!

Ook deze box was weer ontzettend goed gevuld met allemaal diverse goodies. Wat een werk moet dit geweest zijn… Hoe Sandra dit elke maand weer voor elkaar krijgt; wauw.

In de box zaten:

 • Een exclusief voor Celebrate Books ontworpen zeep van Cinder van GeekyClean (ZO VET!). Hij is echt prachtig en Melisa heeft hem speciaal voor ons allemaal mee naar Nederland genomen.
 • Een button van het omslag
 • Een planner
 • Een schriftje met supermooie fanart.
 • Een quotekaart
 • Het boek Cinder met daarin de boekenlegger
 • Een bon om een gratis grote polaroid af te laten drukken.
 • En als extraatje het nieuwe Best of YA magazine met de tijdelijke tattoos.

Ik ben weer dik tevreden met deze boxen. Wat jullie?

Volgende maand komen er weer twee boxen uit; een Engelse met het thema ‘Love is poisonous’ en een Nederlandse met het thema ‘Sword & Games’. Beiden worden weer fantastisch, dus sla ze in voor het te laat is!

Wat vond jij van deze boxen? En wat verwacht je bij de nieuwe?

 

Tags: , ,

Divider

3 responses to “Hunted magic + Once upon a time Celebrate Books Unboxing

 1. Sandy van der Kolk

  Ik had ook de Hunted Magic box en dat was mijn allereerste box en ik vond deze geweldig leuk!!! Als ik eerlijk ben dan vind ik jouw kaart uit de andere box mooier alleen is de planner die jij hebt gemaakt weer niet mijn smaak. En dat zul je altijd houden… blijft een kwestie van smaak. 😉

 2. Andrea

  Beide boxen zijn geweldig. Ik geloof dat ik zelfs de jeugdbox iets leuker vond. Die kattenoogketting en de pin en de andere dingen waarin de cover terugkwam <3 , maar ja het zeepje, twee Emmy-ontwerpen 😉 en de cover van het schrift in de Cinder-box <3 . Het is echt een nek-aan-nek race. lol.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.