Het boekenfestijn was een succes joh

Geplaatst op 2 februari 2015 door Emmy in Boeken / 28 Comments

Al een aantal weken geleden sprak ik met een aantal bloggers af om samen naar het boekenfestijn te gaan. Nadat ik vorig jaar Rotterdam bij hoog en laag beweerde het volgend jaar niet te doen, bewees dit maar weer eens hoe weinig ruggengraat ik heb wat betreft het boekenfestijn. Ach. Zo lang het maar gezellig is, toch?

We namen ons voor een aantal dingen te doen, waaronder de boekpresentatie van Blindelings. Maar last minute besloten we gewoon lekker naar het boekenfestijn te gaan en daarna rustig aan te doen. En daar wasik blij mee, want ik was echt KAPOT van een enorm drukke week.

We hadden rond 10 uur afgesproken op Rotterdam centraal, maar ik kwam Joany en Joanne al veel eerder tegen in de trein. Dat was gezellig, want bijkletsen. In Rotjeknor hebben we onder het genot van een Starbucks (die malloten kunnen zelfs de naam Emmy verkeerd schrijven)  chocolademelk gewacht op Tim en Suzanne. Op naar Ahoy!

tas1

Tja… Heel veel mensen hadden aangegeven dat het best wel tegenviel, maar toch wist ik vrij snel mijn hele mand vol te gooien. Maar het waren toch echt allemaal boeken waarvan ik zoiets had van ‘misschien, als ik niks beters vind’. Ik had immers een lijstje gemaakt en een budget. Uiteindelijk vergat ik de lijst mee te nemen, en vond ik er maar ééntje die zeker weten op de lijst stond. Na een grondige en moeilijke beslissing heb ik uiteindelijk maar drie. (DRIE!) boeken meegenomen. Ruim binnen het budget. Want he, dan koop ik straks wel wat extra’s bij Donner.

tas2

Na het boekenfestijn gingen we snel wat eten bij La Place, waar ik dacht korting te krijgen, maar toch nog niet. Vervolgens naar de primark, waar de griffoendorbroek, game of thrones trui en een super leuk badpak NIET in mijn maat te verkrijgen was. Huilen. Toen we naar de metro liepen, vond ik dan wel weer een goedkopere versie van een tasje dat ik al jaren wilde hebben. Dat dan weer wel.

Bij Donner was het dubbel huilen, want ik kon én geen leuk boek vinden, én ze hadden de stembriefjes al opgestuurd (2 dagen te vroeg!) waardoor er niet meer gestemd kon worden. Nu konden Joanne, Suzanne en Tim niet meer op mij stemmen. HOE GEMEEN.

En toen gingen we naar huis en reed de trein niet.

Maar thuis keek ik Supernatural, dus was alles weer goed.

Ik was moe, niet helemaal voldaan, had honger.. Maar het was wel weer bere gezellig om met mijn blogvriendjes en -vriendinnetjes een heerlijk dagje uit te hebben. En dat wat ik kocht, is wel spul wat ik echt wilde hebben. De rest van mijn budget gebruik ik dan wel voor een andere keer!

tas3

Ik kocht dus:
Amanda Hocking – Slaaplied (het vervolg op Lokroep) €8,99
Salla Simukka – Spoorloos & Een andere wereld. €8,99 per stuk
Een maffe uilentas, van €5,95.
Want uilen.

Tags:

Divider

28 responses to “Het boekenfestijn was een succes joh

 1. Die boeken van Salla heb ik nog in mijn handen gehad, maar ze waren te beschadigd (die ik had in ieder geval) en ik had ook geen zin om ze weer op te zoeken.

  • Ja he? Ik wilde hem echt al zoooo lang. Maar overal was hij nog zo duur!
   Slaaplied lag er nog een paar keer, dus ik duim voor je wanneer je weer een BF bezoekt!

 2. Jammer dat er ook zoveel tegenviel al denk ik dat zowel de nieuwe boeken als superleuke tas veel goed zullen maken. Ondertussen blijf ik gewoon voor je duimen tot de resultaten bekend zijn gemaakt.

 3. Toch nog een mooie buit heb je binnen gehaald. Ik vind het altijd super om te merken hoe mensen toch echt nadenken wat ze kopen. En zeker als het om boeken gaat kan je anders gewoon kopen kopen kopen. Bewuste keuzes, dat noem ik ook een succes 😀

 4. Wat een beheersing voor een Boekenfestijn! Het is al even geleden dat ik er naar een toe ging (in de buurt was de laatste tijdens mijn laatste maanden zwangerschap en begin kraamperiode geloof ik), maar ik kom toch altijd met een veelvoud van 3 boeken terug. En dan beperk ik me nog tot de Engelse boeken (ik zou niet weten hoe ik de rest van de afdelingen ook nog helemaal moest bekijken, hihi). Een budget en een lijstje lijken me een goed idee voor een volgende keer. Maar stiekem kijk ik er wel naar uit om weer een mand vol mogelijkheden op te sporen 🙂

  En wat een superleuke uilentas.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.