Geplande uitgaven in juni

Geplaatst op 3 juni 2014 door Emmy in Boeken / 16 Comments

Ook deze maand ben ik weer op zoek gegaan om wat boeken te zoeken die deze maand zullen gaan verschijnen en waarvan ik denk dat ze interessant zijn. Zeker niet alle boeken die zullen verschijnen staan op dit lijstje, omdat ik niet alle boeken lezen wil. Deze echter klinken interessant genoeg om gelezen te worden! Klik op de omslag om naar de uitgever te gaan.

Claire - Lara Adriangrishaarc

Zoals jullie kunnen zien zijn het er een stuk minder dan vorige keer…Maar voor mij maakt dat niet zo uit, want ik heb nog genoeg boeken om te lezen, voordat er in juli weer heeeeeeel veel nieuwe gaan verschijnen. Natuurlijk heeft Schim en Schaduw een mooie voorkant als hij eenmaal verschenen is op 17 juni! Joepie!

Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

 

Tags:

Divider

16 responses to “Geplande uitgaven in juni

  1. Thyrze

    Het mogen dan wel niet zoveel boeken zijn, maar in juni komen wel vrijwel alleen maar superleuke boeken uit! Ik kan niet wachten tot fangirl en schim & schaduw !

  2. Is Schim & Schaduw deze maand al? Ah, nee. Dan kan ik me weer eens niet inhouden. En Fangirl waarschijnlijk ook. *zucht* Stomme vervloekte Book Buying Ban. 🙁

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.