Enorm verwend door de Sint

Geplaatst op 10 december 2019 door Emmy in Haul / 3 Comments

Bij mijn schoonfamilie wordt Sinterklaas altijd groots gevierd. We doen niet aan lootjes, of kleine schoencadeautjes… Nee, iedereen bepaald zelf een budget en koopt dat voor iedereen cadeautjes. Zo zit niemand vast aan een bepaald bedrag en heb je echt de mogelijkheid om dingen te vragen die je graag wilt hebben. Elk jaar ligt er weer zo’n berg cadeautjes op tafel dat ik een beetje van de wap ben… Wow, wat is de familie gul!

Zoals elk jaar had ik natuurlijk weer een aantal boeken op mijn lijstje gezet, maar ook een flink aantal spullen voor de kleine meid. Ik kan je vertellen: ik ben enorm verwend en de kleine ook! Daarnaast zijn ze er ook weer in geslaagd toffe cadeautjes te vinden die niet op mijn lijstje stonden, maar wel helemaal mij zijn. Benieuwd naar wat ik kreeg? Kijk dan mee!

Een superleuke nijntje muziekmobiel! Mijn schoonbroer zag hem op mijn lijstje staan en streepte hem meteen af, zo tof vond hij het om deze te geven. Ik ben er zoooo blij mee! Mijn man gaf onze kleine meid alvast haar eerste dobbelstenen set voor D&D. Van schuimrubber en zo groot dat ze ze niet op kan eten. Hoe schattig.

Ik kreeg bol.com kaarten en een mooie funko van Zwamdrift en vijf boeken! Deel 3 van de Seven Deadly Sins manga, Five Dark Fates, Over wezenloze zielen, De nachtbrenger en Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes. Deze laatste voegde ik toe door Annabel’s enthousiasme. Haar dochters vinden het een fantastisch boek en ik kan niet wachten hem ook voor te mogen lezen.

Douchegeld, een fantastisch slabbetje, sokjes, chocolade, een uilen bijtring en een lieve alpaca knuffel… Ik en de kleine kunnen weer lekker vooruit met deze verwennerij!

Ik vind het rompertje zó leuk! Op de achterkant staat de rest van de quote.. heerlijk! Ik kreeg ook twee t-shirts, slofjes voor de kleine, meer sokjes, sokken voor mezelf, een aankleedkussen en een bijpassende hoes.

Maar de klap op de vuurpijl was deze beauty, die nu op de kast staat te pronken: Hogwarts! Ik vind hem zoooo gaaf en ben nog steeds helemaal hyper vandit prachtige cadeau! Mijn man heeft de afgelopen paar avonden keihard zitten bouwen om het af te maken én ik had echt geen idee!

Ik ben echt zooo blij met alles! Ik had niet verwacht dat ik zo verwend zou worden!

Tags:

Divider

3 responses to “Enorm verwend door de Sint

  1. Die gigantische dobbelstenen zijn echt zo’n leuk idee en Hogwarts … tja, daar zijn geen woorden voor hé. Ik heb onlangs een filmpje van iemand gekregen waarin iemand een zelfgemaakt Hogwarts laat zien en dat was echt prachtig. Als ik het niet vergeet stuur ik het je een keertje door. Er waren echt super veel details in verwerkt maar het was zo groot dat je er een hele kamer voor zou moeten vrijmaken. Dat was dan weer iets minder interessant.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.