Ecoline Brush Pennen

Geplaatst op 6 september 2016 door Emmy in DIY, Vlog / 3 Comments

ecoline

Onlangs zag ik op facebook mensen praten over ecoline brush pennen. Ik was meteen geboeid. Ik werk namelijk heel erg graag met waterverf en ik ben dol op de rijk gepigmenteerde kleuren van ecoline. Alleen details, die blijven lastig. Kleine kwastjes kunnen natuurlijk altijd, maar niks hanteert natuurlijk fijner dan iets wat niet zo snel op raakt. Ik bestelde een set van 10 stuks en een blender en in onderstaande video wil ik laten zien hoe het me bevalt.

Ik vind deze brush pennen van ecoline een fijne toevoeging aan mijn collectie. Ik ga de andere kleuren ook zeker aanschaffen.

Pluspunten

  • Er zijn veel kleuren beschikbaar
  • Dikke en dunne lijnen
  • Mooie heldere kleuren
  • Navulbaar
  • Toepasbaar op vele manieren

Minpunten

  • Bij blenden / natmaken goed papier nodig
  • Je moet de blender apart aanschaffen
  • Alleen felle kleuren

De prijzen voor deze set van 10 varieert tussen ongeveer 18 euro en 20 euro.

Tags:

Divider

3 responses to “Ecoline Brush Pennen

  1. Oh ecoline 🙂 Wat een heerlijke herinneringen heb ik daar aan. Op school mocht ik altijd met die potjes aan de slag. Naderhand heb ik er nooit meer mee gewerkt, maar nu ik deze post lees, gaat het kriebelen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.