DIY – je huis beschermen met een heksenamulet

Geplaatst op 16 oktober 2021 door Emmy in DIY, Spiritueel / 0 Comments

Een tijdje terug voelde ik me niet helemaal fijn meer in ons huis. We hebben geen goede verhouding met een van onze buren en dat zorgde voor onnodige negatieve spanningen. Deze nagatieviteit wilde ik natuurlijk graag buitenshuis houden, dus ik besloot een amulet te gaan maken. Ik had dit vaker bij anderen gezien, maar besloot dat zelf maken beter zou zijn dan kopen. Ik wil je vandaag graag laten zien wat ik heb gebruikt en hoe het is geworden.

Wat heb ik gebruikt?

  • Drie schijfjes hout met daarin een gat
  • Een stuk touw
  • een oude metalen sleutel
  • een watervaste stift.

Hoe heb ik het gedaan?

Na het verzamelen van alle spullen (een sleutel staat voor bescherming), ben ik op zoek gegaan naar beschermende symbolen. Hierbij kwam ik onder andere uit bij een aantal runes en bindrunes. Deze heb ik op beide kanten van de houten schijven gezet. Op de laatste schijf heb ik een pentagram getekend, wat ook een beschermend symbool is.

Vervolgens hij ik er een slinger van gemaakt door steeds met een tussenruimte een knoop te leggen en een schijf aan het touw te rijgen. Dit heb ik uiteindelijk buiten opgehangen, naast de voordeur.

We hebben hem 1 keer verplaatst, omdat we een windvanger kregen en we hem erbij wilden hangen.

Werkt het?

Tja, dat is natuurlijk de vraag!

Sinds het amulet er hangt hebben we in ieder geval geen last meer gehad van de buren in kwestie. Ik heb ook geen last meer gehad van dat negatieve gevoel dat ze me gaven. Ze zullen er vast vanalles van vinden, maar dat interesseert me niet: dit voelt goed.

Natuurlijk hoef je niet zo’n lange en grote slinger te maken. Je zou ook gewoon een kiezel kunnen beschilderen met beschermende symbolen en deze naast je voordeur kunnen leggen, of maar 1 schijfje hout gebruiken. Zorg er in ieder geval voor dat hij buiten naast de deur ligt of hangt, zodat het negatieve invloeden kan afweren en je huis beschermd is.

Uiteraard is dit geen anti-diefstal middel. Was het maar zo makkelijk!

Heb jij iets ter bescherming in of om je huis staan?

Tags: ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.