Dit kreeg ik voor mijn verjaardag

Geplaatst op 10 juli 2016 door Emmy in Haul / 11 Comments

Jaaaa eergisteren was mijn verjaardag en het leek me daarom leuk om mijn cadeautjes met jullie te delen. Ik ben namelijk ontzettend verwend tijdens mijn verjaardag! Naast geld en boekenbonnen en de liefste kaartjes, kreeg ik namelijk nog meer!

nieuw4

Uilen is altijd een goed cadeautje voor mij; ik ben er dol op! En tasjes was dit jaar ook een terugkerend thema. Ik kreeg 1 totebag met een uil en twee kleinere boekentasjes; een met een uil en een met een stapel boeken. Ik vind ze allemaal heel erg leuk aen kan niet wachten om ze te gebruiken. Ook kreeg ik deze superleuke sleutelhangers; handgemaakt door Madelon!

nieuwe3

Die lieve booknerds kennen me goed: ik kreeg allerlei creatieve cadeautjes. Zo kreeg ik van Marjolijn Puffy paints en twee boeken van flow. Heerlijk! Van Joanne kreeg ik deze custom made boekenlegger met ‘zon en maan’ kralen, van Annabel deze te schattige sticky notes en van Katja kreeg ik drie pakjes markers en een vers tekenboekjes. LIEFDE VOOR DIE LEGE BOEKEN.

nieuwe2

Ook kreeg ik boeken en een supertoffe funko. Luna kreeg ik van die lieve Thyrze. Ik vind haar zo lief.. en die details! Nimona kreeg ik van Joost en Eline, You’re never weird on the internet van Annabel en Bibliotheek der zielen van Vivian. Thanks guys <3

nieuw

Ook van Rob en mijn familie kreeg ik een aantal mooie cadeaus.

vanrob

Ik kreeg een Slytherin t-shirt, een maansteenhanger, een kalligrafeer veer (supermooi, handgemaakt uit Italië!) en vijf funko’s: Charlie (Supernatural), Voldemort, Ron (Juleball), Malfoy en een Dementor. Die staan nu mooi samen op de Harry Potter plank. Liefde voor funko’s.

Ik kreeg dus niet heel veel boeken, maar dit ga ik natuurlijk zelf goedmaken met het besteden van mijn boekenbonnen. Waarschijnlijk doe ik dit vandaag, tijdens het event bij Van Piere!

Wat ben ik verwend voor mijn verjaardag! Dankjewel!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags:

Divider

11 responses to “Dit kreeg ik voor mijn verjaardag

  1. Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen. Luna ziet er echt super leuk uit hé. Ondertussen kreeg ik Neville Longbottom cadeau van mijn echtgenoot én zaterdag mag ik er eentje gaan kiezen als cadeau van mijn nichtjes. Waarschijnlijk kies ik er zelf ook nog enkele uit want ik hou echt van sommige van die Funko Dolls.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.