Deze Young Adults verschijnen in september

Geplaatst op 31 augustus 2019 door Emmy in Boeken / 3 Comments

Hallo allemaal! Ik heb weer een overzichtje gemaakt met Nederlandse en Engelse young adult boeken die komende maand zullen verschijnen. Juli en augustus waren erg stil en september gaat dit ruimschoots goedmaken. Ik ben nu al bang voor mijn TBR! Nou ja, in oktober barst het echt los… September is wel dé maand van de boekenweek voor jongeren, dus een ideaal moment om een boek te kopen!

Klik op het omslag om meer over de boeken te lezen.

Nederlands

De beproevingen van Apollo 4 - De tombe van de tiran
Room Service

Van een nieuwe Rick Riordan word ik altijd blij, maar ik ben vooral heel erg benieuwd naar Nocturna! De kaft spreekt me in ieder geval al enorm aan!

Pizzamaffia slaat door

Jaren geleden las ik Good Omens een keer, maar daar weet ik echt niet zo veel meer van. Ik kijk er naar uit om deze nieuwe editie aan te schaffen en te lezen. Pizza maffia slaat door gaat het op school denk ik heel goed doen.

Het schaduwjaar

Het schaduwjaar wordt – denk ik – een van de nieuwe hypes van het moment. Het klinkt als een fantastisch boek en ik kan niet wachten om het te lezen. Volgens mij is het mega spannend!

Engels

Crooked Kingdom

Is deze editie van Crooked kingdom niet prachtig!? Ik wil het echt heel graag hebben!

Mind Games

Hoewel ik de kaften wel mooi vind, zijn dit niet meteen boeken dieik meteen op zou pakken. Jij wel?

The Iron Flower

Crown of thunder ga ik sowieso niet lezen. Ik vond het eerste boek echt ontzettend tegenvallen.

The Nevernight Chronicle 3 - Darkdawn
The Girl the Sea Gave Back
Wayward Son

Drie boeken waar ik enorm naar uitkijk. Ik hoor dat Darkdawn snel een vertaling krijgt. The Girl the Sea Gave Back heb ik al mogen lezen als ARC en vond ik fantastisch. Ik heb de hardcover ook gepreorderd.

Five Dark Fates
Capturing the Devil
There Will Come a Darkness

Uiteraard ben ik heel erg benieuwd naar Five dark fates. There will come a darkness is ook heel tof en wil ik ook toevoegen aan mijn verzameling. Tja, en misschien moet ik ook eens beginnen met Stalking jack the ripper.

Loki

Heb ik dit Loki boek nodig? Zeker.

Er komen nog veel meer toffe Engelse YA boeken uit, maar dit leek me een mooie verzameling. Vooral heel veel toffe vervolgen: we gaan het lastig krijgen niet al ons geld uit te geven, denk ik zo. Misschien dat ik het mezelf gun mijn boekenbon mag gebruiken tijdens de leesclub

Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

Tags: , ,

Divider

3 responses to “Deze Young Adults verschijnen in september

  1. Ik ben juist overgeschakeld van het Nederlands naar het Engels met nimmernacht. Absoluut niet vanwege de vertaling, maar vanwege de voetnoten. Ik kan die er niet uit filteren als ik ebooks luister van tekst naar spraak en in de luisterboeken zijn die voetnoten eruit gehaald. Dus voor mij was dit gewoon een hele logische keuze om over te stappen. Ik ben ook enorm benieuwd naar nocturna en het schaduwjaar!

  2. Scaduwjaar heb ik als Engelse ARC op mijn e-reader staan. Ik kan niet wachten op Darkdawn en ik heb de eerste twee delen van Stalking jack the ripper al in de kast staan…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.