Deze young adults verschijnen in mei

Geplaatst op 30 april 2018 door Emmy in Boeken / 13 Comments

Hallo mei! Heb je weer toffe boeken voor ons? Vast wel! Ik heb de young adult releases van mei bij elkaar gezocht en weer een overzicht voor jullie gemaakt van zowel Nederlandse als Engelse boeken. Waar kijk jij het meest naar uit?

Klik op het omslag voor meer informatie.

Nederlands

Talon Saga 5 - InfernoVuur en As 3 - De NachtbrengerLux - ObsidianDe Grisha - De taal der doornenSpellcaster 2 - Zwartkracht

Zo veel boeken waar ik benieuwd naar ben! Ik twijfel over Inferno, want het vorige boek viel me nogal tegen. Maar naar Vuur en as 3 kijk ik enorm naar uit, evenals Obsidian! Ook Zwartkracht staat op mijn verlanglijstje en wil ik De Taal van Doornen zeker nog eens herlezen in het Nederlands.

EÊn waarheidThe Cruelty - The Cruelty 2 - HebzuchtThe EmpressVermoorde onschuldOp zoek naar

Deze boeken spreken me wat minder aan. Ik zou ze wel lezen als ik de kans kreeg, maar ze hebben absoluut geen haast. Ik kies dan liever een boek dat ik echt heel graag wil lezen.

Voorlopers 2 - Voorlopers. De kracht van velenDe verborgen geschiedenis van onsHof van doorns en rozen - Hof van ijs en sterren

Yay, Hof van ijs en sterren! Ik ben echt benieuwd!

De laatste slag van Melinda Salisbury verschijnt ook nog.

Engels

A Court of Frost and StarlightRed Queen 4. War StormThe Trials of Apollo, Book ThreeOn the Come upCharmcaster

Ik kijk eigenlijk wel uit naar al deze boeken. Maar vooral in het Nederlands. De nieuwe Sarah J Maas wil ik weer in beide talen lezen. De rest in het Nederlands… Ik verwacht dat ze allemaal vertaalt zullen worden.

Puddin'The Surface BreaksLegendaryDear MartinLove & Luck

Hier zitten toffe boeken tussen! Ik hoop heel erg van Puddin’ wordt vertaald, dan ga ik hem zeker lezen! The Surface breaks ziet er echt fantastisch uit, het is een hertelling van de Kleine Zeemeermin. Maar ik kijk vooral uit naar Legendary. Maar dan wel de vertaalde, natuurlijk!

Nobody RealWitchsign (Ashen Torment, Book 1)Starry EyesThe Smoke ThievesSummoner 4 - De outcast

Witchsign en The Smoke Thieves zijn beiden boeken die me meteen aanspreken door het omslag en de titel. Ook the outcast klinkt goed!

Verschijnt ook:

Furyborn

Onyx & Ivory

Naar welke boeken kijk jij het meeste uit? En ga je ze ook meteen lezen? Ik ben enorm benieuwd naar wat er op jullie wishlist staat!

Tags: ,

Divider

13 responses to “Deze young adults verschijnen in mei

 1. On the come up is toch verplaatst naar januari 2019? Zelf kan ik uiteraard heel erg uit naar de nieuwe Sarah J. Maas. Ik moet vuur en as nog lezen, zelfde geldt voor talon.

 2. Andrea

  Hof van IJs en Sterren ga ik waarschijnlijk snel lezen, voordat de spoilers beginnen 😀 Verder kijk ik uit naar een paar series die ik nog niet of nog niet helemaal gelezen heb, dus die kunnen wachten totdat ze in het Nederlands verschijnen: War Storm en Charmcaster. The Outcast wil ik ook heel graag lezen.
  Obsidian heb ik in het Engels, maar nu het in Nederlands verschijnt, ga ik hem waarschijnlijk in het NL lezen. Hetzelfde met Taal der Doornen. Van The Smoke Thieves heb ik een ARC, maar nog niet gelezen. Ik ben er wel benieuwd naar.
  Oeps, best veel deze maand 😮

   • Andrea

    O ja, en van Furyborn heb ik ook een ARC die ik nog niet gelezen heb. En naar Onyx and Ivory kijk ik ook uit 😀 Ai, wat veel. Mijn tbr stapel blijft maar groeien.

 3. Teun

  De Taal der Doornen, ACOFAS en Charmcaster (de nederlandse versie, als ‘ie vertaald wordt) ben ik echt heel benieuwd naar. Ik moet nog wel ACOMAF en ACOWAR rereaden voor ACOFAS maar dat is het allemaal waard.

 4. Do

  Wauw, mooie boeken komen er weer uit! Ik vind de cover van The Surface Breaks echt heel mooi, ik ben erg benieuwd naar het verhaal. Ik ben ook heel benieuwd naar Legendary <3 Volgens mij is Dear Martin al een tijdje uit, maar ik vond dat boek echt geweldig, zeker een aanrader. Ik ben ook echt benieuwd naar I Was Born For This van Alice Oseman <3

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.