Deze young adults verschijnen in maart

Geplaatst op 27 februari 2019 door Emmy in Boeken / 5 Comments

Kunnen jullie geloven dat de derde maand van het jaar alweer aanklopt? Ik niet.. De tijd gaat zo snel! HELP! Maart is de maand van de lente en voor mij een drukke maand qua evenementen. Maar dat vind ik alleen maar leuk! Ook heb ik een weekje voorjaarsvakantie; dus dat beloofd heel veel leesplezier! Kijk je met me mee naar alle young adults die in maart gaan verschijnen?

Klik op het omslag om meer over het boek te lezen.

Nederlands

Riverdale - Hoe het allemaal begon
Young & Awesome - Vlam

Feministen dragen geen roze (en andere leugens)

Ik kijk uit naar Vlam omdat ik Inkt best leuk vond, maar vooral kijk ik uit naar Feministen dragen geen roze en andere leugens. Volgens mij is dit een ontzettend inspirerend boek.

Final Six Deel 1 - De Laatste Zes
Slated - Gewist

De terugkeer van de koningin - De terugkeer van de koningin 1

In maart maken we kennis met een nieuw YA fonds, Imagine, en zij brengen meteen wat boeken op de markt. Gewist staat al een tijdje op mijn wishlist, dus ik ben erg benieuwd! Ook De terugkeer van de koningin klinkt als helemaal mijn ding. BENIEUWD!

Niet te stoppen
Ingesloten
Percy Jackson en de Olympiërs 3 - De vloek van de Titaan graphic novel

Twee van deze boeken gaan over discriminatie en ik ben er erg benieuwd naar. Het is belangrijk om middels fictie meer te leren over andere culturen en andere levens. Ook het derde deel van de graphic novelreeks van Percy Jackson komt uit. NICE!

Het licht van Lorelei
Hartenstorm
Orangeboy

Een nieuw boek van Jen Minkman, maar ook nog een andere graphic novel. Deze boeken klinken goed!

Engels

The Near Witch
Superman
The Quiet at the End of the World

Een nieuwe V.E. Schwab! Daar kan je me altijd wakker voor maken!

Nyxia Unleashed
Song of Sorrow
Field notes on love

Niet echt boeken voor mijn boekenlijstje, maar wie weer wel voor jou!

The Waking Forest
The Secret Runners of New York
Bloodleaf

Maart is op Engels vlak niet helemaal mijn maand.. In april zullen er echter weer kei veel toffe boeken verschijnen.

Warrior of the Wild
The Rebel Mages
You Asked for Perfect

Ik heb Warrior of the Wild gepreorderd. Dit lijkt me namelijk helemaal mijn boek.

Heart & Shadow
Once & Future
The Diminished

Deze klinken tof!

The Fever King
Malice
Magic Triumphed

Zoals ik al aangaf is maart niet perse de maand vol boeken waar ik enorm om sta te springen. Ik zie dit alleen maar als nuttig voor mijn TBR, die ik dit jaar echt een beetje wil doen laten inkrimpen. Er staan wel een aantal boeken van dit overzicht op mijn wishlist, trouwens.

Welk boek staat op jouw wensenlijstje?

Tags: ,

Divider

5 responses to “Deze young adults verschijnen in maart

  1. Gewist heeft mij echt heel erg verrast. Ik heb het boek al in het Engels gelezen en het is een boek dat heel makkelijk weg leest en daarnaast ook nog eens leuk is. Verder ben ik heel benieuwd naar de terugkeer van de koningin en ingesloten. Ik lees nu niet te stoppen in het Engels, althans dat probeer ik. Maar om eerlijk te zijn is het helemaal niet mijn ding. Voor mij is maart ook lekker rustig, komt goed uit! Want ik heb priory of de Orange tree op de agenda staan. Hopelijk lukt het, want ik begin dan ook met mijn nieuwe baan. Dat betekent dus even een goede balans zoeken tussen werken, bloggen, lezen en andere dingen doen.

  2. margje

    Riverdale wil ik echt! Van Gewist spreekt de cover me wel aan. Altijd leuk als er weer nieuwe boeken aankomen, nog meer op de stapel …… en die is al zo hoog haha.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.