Deze young adults verschijnen in maart

Geplaatst op 29 februari 2020 door Emmy in Boeken / 1 Comment

Op deze extra dag in het jaar is het tijd om stil te staan bij de young adults die zullen verschijnen in maart 2020. Ik heb weer mijn best gedaan om er een aantal uit te zoeken en ik hoop dat jullie – net als ik – weer om deze boeken staan te springen! Klik op het omslag om meer over het boek te weten te komen.

Nederlands

Crescent City 1 - Huis van aarde & bloed
Stiefzus
Cel 7 3 - Finale 7

De nieuwe Sarah J Maas, Huis van Aarde & Bloed is GEEN young adult, maar aangezien veel young adult lezers wel enorm op dit boek zitten te wachten, kan ik allen maar aangeven dat hij er aan komt! Hij is ontzettend dik en de eerste drie maanden goedkoper… scoren die handel! Stiefzus las ik toevallig pas in het Engels en vond ik erg leuk… echt een aanrader!

Spitzen-serie 1 - Tiny Pretty Things

Hou je van ballet? Dan is Tiny Pretty things wat voor jou! Blossom Books komt deze maand trouwens ook met Havelfall, waar ik zelf enorm naar uitkijk!

Engels

Het is altijd goed zoeken tussen de Engelse boeken, vanwege al die paperbackreleases. Ik heb er in ieder geval weer een aantal gevonden waarvan ik denk dat jullie er interesse in hebben.

The Dysasters: The Graphic Novel
All the Invisible Things
Contagion

The dysasters deed zijn titel eigenlijk een beetje eer aan en was al een halve graphic novel.. dat er nu een graphic novel van komt, verbaast me dan ook niks.

House of Earth and Blood
The Last Hours: Chain of Gold
The Kingdom of Back

Ik denk dat deze drie boeken bij iedereen bovenaan het wenslijstje staan. Ik ben ergens wel benieuwd naar Chain of Gold, maar ik ben ook bang dat het weer hetzelfde soort verhaal is. SJM gaat ons vast verrassen (of het is fantasy 50 tinten) en ik ga de Nederlandse uitgave lezen.

Havenfall
Imagine Me
Bone Crier's Moon

Ik sluit graag af met nog drie veelbelovende boeken. Zelf kijk ik uit naar Havenfall, maar zal ik de Nederlandse editie aanschaffen.

Welk boek verschijnt er nog meer in maart die we absoluut niet mogen missen?

Tags: , ,

Divider

One response to “Deze young adults verschijnen in maart

  1. Andrea

    Ik ben heel benieuwd naar Havenfall.
    En ik ben ook nieuwsgierig naar The Midnight Lie, maar misschien moet ik eerst maar eens The Winner’s trilogie gaan lezen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.