Deze young adults verschijnen in juli

Geplaatst op 28 juni 2020 door Emmy in Boeken / 1 Comment

Zomer! Altijd een vrij rustig moment met te verschijnen boeken, maar wel een ideaal moment om boeken te lezen. Heb je mijn debuut al opgepakt?

Nederlands

Bevrijd – Amy Mcculloch
Dit is ons verhaal – Ashley Elston
Rood, wit & koningsblauw – Casey McQuiston
Het mes van de sluipmoordenaar – Sarah J. Maas
Onbegrensde liefde – Lisette Jonkman
Verbeeld me – Tahereh Mafi
TBS – Natasza Tardio
Terug naar fandom – Anna Day

Ik kijk zelf het meest uit naar Bevrijd omdat ik Jinxed echt heel leuk vond, maar ook Rood, wit & Koningsblauw staat hoog op mijn lijstje omdat ik zo veel goeds over dit boek heb gehoord. Ook Het mes van de sluipmoordenaar, die de Glazen troon-serie in het Nederlands echt compleet zal maken en Onbegrensde liefde staan hoog op mijn verlanglijst.

Engels

Hunted by the Sky – Tanaz Bhathena
The beauty of the moment – Tanaz Bhathena
Unravel the dusk – Elizabeth Lim
Loveless – Alice Oseman
The Crow Rider – Kalyn Josephson
Shielded – Kaylynn Flanders
The Faithless hawk – Margaret Owen
The princess will save you – Sarah Henning

Ik heb eigenlijk vooral gekeken naar de boeken die mij aanspreken en die ik zelf zou kopen. Al deze boeken spreken me aan of zijn vervolgen waarvan ik zeker door wil lezen.

Hoewel er dus niet heel erg veel verschijnt in juli, zitten er wel veel boeken bij die me enorm aanspreken en die ik graag wil aanschaffen om te lezen. Misschien is het maar goed dat yalc dit jaar niet doorgaat, zodat ik deze vakantie vooral mijn TBR kan tackelen.

Welk boek staat er bovenaan jouw wenslijstje?


Tags: , ,

Divider

One response to “Deze young adults verschijnen in juli

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.