Deze young adult verschijnen in november

Geplaatst op 30 oktober 2018 door Emmy in Boeken / 9 Comments

November staat bij mij altijd een beetje in het teken van het maken van lijstjes. Voor Sinterklaas. kerst, swaps en andere feestelijkheden. Na een bomvolle oktober qua nieuwe boeken, is het in november ook weer raak. Ideaal om je verlanglijstje dus mee aan te vullen. Kijk je mee naar welke young adults er deze november verschijnen? Ik heb weer een overzicht van Nederlandse en Engelse releases gemaakt en als je op het omslag klikt, kan je lezen waar het boek over gaat.

Nederlands

De Royals - De Royals 4 - Verlangen

Ik heb me zelf niet gewaagd aan de serie van Erin Watt, maar ik weet dat er veel fans zijn van de Royals. Zelf kijk ik wel enorm uit naar Origin (want guilty pleasure) en naar het laatste deel van de Vuur en as trilogie. Het worden vast superveel feels en ik ben zo benieuwd hoe het af gaat lopen!

Het meisje met de vlechtjes

Ja, dat zien jullie goed, Wonderland wordt opnieuw uitgegeven, wederom met mijn illustraties aan de binnenkant. Tof he?

Het Antiserum

Een van de boeken waar ik deze maand het meest naar uitkijk is Talisbinder! Ik hou echt enorm van de schrijfstijl van Sebastian de Castell en ik ben heel erg benieuwd hoe het verhaal verder gaat. Ik hou er echt van dat het eens niet over de uitverkorene gaat, maar over iemand die eigenlijk gewoon keihard blijft falen.

Jaaaa Joany’s boek! Ik heb het eerste hoofdstuk bij de schrijfwedstrijd mogen lezen en ik was meteen fan. Ik kijk zoooo uit naar dit boek, want ik hou van het onderwerp en Joany’s schrijfstijl.

Ook De kaart der dagen verschijnt deze maand.

Engels

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald - The Original ScreenplayThrone of Glass Box SetThrone of Glass Collector's Edition

Oehhhh het nieuwe boek bij de Fantastic beasts film. ZIN IN. De Throne of glass special edition ziet er trouwens ook pretty AF uit.

Ik wacht zelf op de Nederlandse vertaling van Arch-enemies. Girls of paper and fire (wat een typische fantasy YA titel) is een behoorlijk geanticipeerd boek, dus ik ben benieuwd.

Vooral vervolgen. Empress of all seasons is ook zo’n boek waar iedereen naar uit lijkt te kijken.

The Light Between Worlds

Deze zeggen me allemaal vrij weinig, maar ze klinken wel tof.

Vrij veel nieuws dus weer, maar er staan er minder op mijn verlanglijstje dan vorige maand. Gelukkig maar, want anders wordt die TBR nooit lager.

Naar welk boek kijk jij het meeste uit? 

Tags: ,

Divider

9 responses to “Deze young adult verschijnen in november

 1. Kiki

  Goed nieuws (of slecht, het ligt eraan hoe je het bekijkt), want Vuur en As is geen trilogie meer, maar een kwartet! Volgend jaar komt deel vier uit en dan pas is het officiëel afgelopen. 🙂

 2. Do

  Mooie boeken komen er dit keer uit, al staan er deze keer niet super veel op mijn TBR! Ik ben wel erg benieuwd naar Wundersmith, Verschijning en Kingdom of the Blazing Phoenix (het vervolg op A Forest of a Thousand Lanterns)!

 3. Vuur En As wordt toch een kwartet? Ik ben zelf nog niet verder gekomen dan deel 1, maar ik weet ook nog niet of ik verder ga lezen. Het was goed, maar het gaf me niet all the hyped feels ofzo.

 4. Hannah

  Allemaal super toffe boeken die uit komen deze maand! Ikzelf kan niet wachten op “De Gouden Toren”, deel 5 van de Magisterium serie van Holly Black & Cassandra Clare.

 5. Talisbinder natuurlijk! 😍 Kan niet wachten, ben helemaal gek van deze serie. En verder the crimes of grindelwald want die hoort gewoon bij de collectie, wundersmith sowieso, het eerste deel daarvan Nevermoor was ook heel erg goed dus ben hier wel benieuwd naar, hoop dat die net zo sterk is als deel 1.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.