Deze young adult boeken verschijnen in januari

Geplaatst op 31 december 2018 door Emmy in Boeken / 8 Comments

Morgen begint het nieuwe jaar. Een jaar met hopelijk weer heel veel toffe boeken, mooie dingen en een goede gezondheid. 2018 was een chaotisch en leerzaam jaar voor mij en ik hoop dat ik deze lijn in 2019 voort kan zetten. Maar laten we niet teveel vooruit kijken en ons eerst even richten op alle toffe young adult boeken die in januari zullen verschijnen. 

Nederlands

Lux - Opposition
Nimmernacht 2 - Godsgraf


Rivaal
De Graces 2 - Vervloekingen
Young & Awesome - The Empress
Verschijning


Bullshit - Bullshit 1 - Gewoon geen bullshit
Jinxed..

..

..

..

Grondvuur
White Rabbit
De kleur van de zonWe sluiten komende maand de Lux serie af, maar kunnen ook genieten van Godsgraf, waar ik zelf erg benieuwd naar ben. Ook ben ik benieuwt of het vervolg op de Graces eindelijk uit zal komen. 

Er zitten best wel wat vertraagde boeken tussen op de tweede rij, behalve Jinxed, waar ik wel benieuwd naar ben. Haar andere serie vond ik immers erg leuk. Tja, en verschijning staat zo’n beetje bovenaan mijn wishlist! 

Engels

The Wicked King

King of Scars
The Whispers
A Curse So Dark and Lonely
Song Of The Dead
The Forgotten Book
Two Can Keep a Secret
Stain
White stag
Ship of Smoke and SteelEr komen weer aardig wat toffe fantasy boeken uit in Januari. Voor The Wicked King en King of Scars zijn enorm hoog op mijn wishlist; ik denk niet dat het heel lang zal duren voor ik deze boeken koop! 

Naar welk boek kijk jij deze maand het meeste uit? 

Tags:

Divider

8 responses to “Deze young adult boeken verschijnen in januari

 1. Roos

  Ik kijk ontzettend uit naar Godsgraf en Het eeuwige vuur van Deborah Harkness die nu ook in het Nederlands verschijnt (alleen geen ya is 😉 )

 2. Justreadbooksandenjoy

  Ha Emmy,
  Ik kijk uit naar de Kleuren van Magie van VE Schwab die op 8-1 verschijnt. Ik heb deze serie in het Engels gelezen (zo goed!!!), maar kijk dus erg naar de Nederlandse vertaling uit. Daarnaast staat Circe hoog op mijn verlanglijstje voor januari.

 3. Meen je niet! Godsgraf! 😍 Heb altijd al een boek van Jay Kristoff willen proberen dus daar ben ik heel benieuwd naar. Verder klinkt Jinxed echt geweldig☺️ had de synopsis daarvan al gelezen.

 4. Sylvia

  Evermore in het Nederlands, deze komt de 23ste uit (maar zie hem hier niet bij staan), benieuwd hoe het verhaal verder gaat!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.