Deze toffe september YA releases wil je niet missen

Geplaatst op 31 augustus 2018 door Emmy in Boeken / 6 Comments

Het is weer tijd voor een nieuw overzichtje met te verschijnen Young Adult boeken in het Nederlands en Engels. Ik heb weer een overzichtje gemaakt van de releases die je niet wilt missen in september! Klik op het omslag om meer over het boek te lezen.

Nederland

September is nooit zo’n heel drukke maand in YA-land, vooral oktober is namelijk jackpot. Toch verschijnen er ook komende maand weer een aantal toffe boeken.

OpalEen tweede kansSchaduw van de vosLiefde & gelukThe Empress

Ik ben zelf vooral benieuwd naar Opal (guilty pleasure) en Schaduw van de vos. Julie Kagawa wil namelijk al jaren schrijven over een kitsune, dus ik ben benieuwd of het zo tof gaat zijn als ik verwacht.

EverlifeMortal Engines 1 - Mortal Engines (filmeditie)67 secondenBlossom Books-wereldklassiekers 1 - Romeo & Julia

67 seconden is de nieuwste trots van Blossom Books, maar zelf ben ik vooral benieuwd naar Romeo & Julia. Die uitgave is toch gewoon prachtig!?

De vrouwe van MyrdinHoe groot is de liefdeZilvergaren

De vrouwe van Myrdin is een heruitgave bij een andere uitgever. Zelf ben ik vooral benieuwd naar Zilvergaren. Ik vond Ontworteld namelijk erg intrigerend.

Ook verschijnen:

Truth of Dance, die ik zelf als proeflezer al eens heb mogen lezen.

Lichtjaren

De strijd met de witte wolf

Engels

The Golden Tower (Magisterium #5)Part of Your WorldCity of GhostsEscaping From HoudiniThe Caged Queen

Met Magisterium ben ik geloof ik een beetje klaar… Ik mis een bepaalde groei. Iskari 2 wil ik perse in het Nederlands lezen, maar City of ghosts: COME TO MAMA. Hebbennnn!

WildcardTwo Dark ReignsThirteen RisingThe Glass of Lead and GoldThe Sisters of the Winter Wood

Wildcard wil ik ook in het Nederlands lezen.. en tja.. Two dark reigns komt ooit wel. Zou Thirteen rising ooit vertaald gaan worden?

Ruin of StarsThe Iron FlowerThe Price Guide to the OccultThe Dark Descent of Elizabeth FrankensteinThe Ember Blade

Allemaal vet mooie kaften. Zeg nu zelf…

Er komen weer heel wat toffe boeken uit waarvan ik er zeker een paar op mijn wishlist ga zetten! Welke boeken staan er op jouw wishlist die in september uitkomen? Waarom ben je zo benieuwd naar dit boek? Laat het me weten in de reacties!

Tags: ,

Divider

6 responses to “Deze toffe september YA releases wil je niet missen

  1. Oooooooooooooh komt Spinning Silver ook in het Nederlands! Gelukkig ben ik jarig in september 🙂 Ik ben door alle goede arc recensies heel benieuwd naar Sadie van Courtney Summers.

  2. Do

    Mooie boeken komen er weer uit! Ik ben vooral benieuwd naar Truth or Dance, City of Ghosts en The Dark Descent of Elizabeth Frankenstein <3

  3. ESCAPING FROM HOUDINI! Sorry, maar dat is mijn OTP to slay all OTP’s en ik ben zo benieuwd naar dit nieuwe deel! Ik heb hem 2x voorbesteld (de gesigneerde editie met goodies EN de B&N exclusive editie met extra hoofdstuk) en ik kan niet wachten tot ik hem krijg! Ik ben ook heel benieuwd naar Elizabeth Frankenstein en Romeo en Julia!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.