Deze boeken verschijnen in mei

Geplaatst op 1 mei 2021 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Nu de boekhandels eindelijk weer meer open mogen, verschijnen er meteen weer heel wat boeken! Een aantal vertraagde boeken zal eindelijk verschijnen! Er zijn een aantal boeken waar ik ook benieuwd naar ben, maar ik denk dat ik vooral lekker bezig ga met mijn TBR en later in de maand beslis welk boek ik wil aanschaffen. Stiekem wil ik gewoon weer snuffelen tussen de boekenkasten, natuurlijk. Mocht je meer willen lezen over het boek, klik dan op het omslag. Koop je iets via een van mijn links, dan ontvang ik een kleine bijdrage. Kost jou helemaal niks! Nou ja, de kosten van het boek natuurlijk.

Niets minder

De Kraaien 1. List & Leugens

De heruitgaven waren wat vertraagd, maar de paperback van List & Leugens (En Kraai & Koninkrijk) liggen bijna in de winkel. En wat zijn ze mooi he?

Vervloekt 2 -  Een hart zo vurig

Kijk, naar dit boek ben ik dus wel benieuwd. Ik wacht bij deze serie speciaal op de Nederlandse uitgaven.

Bloed & Honing

Helaas vond ik deel 1 niet heel tof, maar ik weet dat er echt heel veel mensen fan zijn van deze serie. Goed nieuws, deel 2 verschijnt in mei!

De Kraaien 2. Kraai & Koninkrijk

Ook al zo mooi!

Vloeken uit het verleden 2 -  Helderwitte macht

Deze wil ik ook nog lezen. Want Malec. Ondanks dat ik niet zo’n korte-verhalen-mens ben.

De tunnel

Best of YA  XS -  Girl 6

Best of YA gaat ook novelles uitgeven (XS uitgaven). Superslim! Deze hoort bij Boy7.

Ademloos

10 truths en een dare

Een tweede aarde

Het lijkt er toch op dat Imagine een aantal series af zal maken. Fijn! Wel heel jammer dat we verder niks meer van deze uitgeverij horen, want ze hadden echt heel gave boeken.

Luna 1 -  Luna, Schaduw van de Maan
Tokio voor altijd

De bloedstollende avonturen van Vladimir von Rotenbeck 1 -  De Nepvampier

Nachtvlucht

Kamp Wolff

De roos uit het beton

Zou De roos uit het beton net zo veel feels geven als The Hate U Give?

Onderuniversum

Best of YA  XS -  Voor Yasmin

Het museum van gevonden voorwerpen

LILY

Soldaat van het Noorden

Skyward-serie 1 -  Sterrenvlucht

Dit boek is een aantal keer uitgesteld en hier ben ik ook benieuwd naar. Het is een nieuwe uitgeverij en ze gaan vooral sciencefiction uitgeven. Ook dit boek heb ik in het Engels overgeslagen, maar de Nederlandse zou ik zeker wel willen lezen!

Naar welk boek kijk jij het meest uit?

Tags: ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.