De Sint heeft me enorm veel boeken gegeven!

Geplaatst op 9 december 2021 door Emmy in Boeken, Haul / 1 Comment

Sinterklaas wordt bij ons altijd groots gevierd. We gaan altijd naar mijn schoonmoeder, waar we elkaar verwennen met bergen cadeautjes. Ook Lily zou dit keer voor het eerst écht zelf cadeautjes mogen uitpakken, dus dat vonden we allemaal reuze leuk en spannend.

Nadat Lily op bed lag zijn we begonnen aan onze cadeautjes. En ik moet lief geweest zijn, want de Sint heeft me ontzettend verwend. Ik kreeg een hele stapel met mooie boeken die ik natuurlijk graag even wil laten zien!

The forest of moon and sword had ik op mijn wishlist gezet nadat Maud over het boek was begonnen. Het leek me zo’n leuke middle grade! Ik denk dat het een ideaal boek is voor tijdens de kerstvakantie.

Great goddesses wilde ik ook graag hebben. Haar verhalen en gedichten vind ik zo ontzettend mooi én een mythologisch tintje bevalt me natuurlijk altijd.

Na Spin the dawn wilde ik het vervolg natuurlijk ook graag lezen. Nu heb ik Unravel the dusk gekregen en kan ik EINDELIJK verder. Zin in!

Vervolgens kreeg ik ook Clanlands. Tja, als Outlanderfanaat en Schotlandliefhebber kon ik dit boek moeilijk niet op mijn verlanglijst zetten. Ik kijk er naar uit het te lezen!

Ook Untethered is een vervolg, namelijk op Shielded! Ik heb dit boek op mijn verlanglijstje gezet omdat ik wist dat ik het anders misschien nooit zou kopen, terwijl ik wel graag verder wil met de serie!

Tot slot kreeg ik A magical year. Dit leek me zo ontzettend leuk, omdat je per dag ziet wat er toen gebeurd is. Tja, ik ben en blijf een Potterhead. Ik kreeg nog meer Harry Potter merchandise, zoals een puzzel, badlakens, een wandstand en een drinkbeker. Oh, en de legospellen voor mijn switch! Super verwend dus!

Tags: ,

Divider

One response to “De Sint heeft me enorm veel boeken gegeven!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.