De Hamer Gods – Karen Miller

Geplaatst op 5 juni 2013 door Emmy in Boeken, Recensie / 2 Comments

De Hamer Gods – Karen MillerHamer Gods Serie: Spreker voor de God #3
Andere boeken in deze serie: Keizerin
| 26 juni 2010
Aantal pagina's: 576
ISBN: 9789024531554
Uitgave: Paperback
Goodreads
two-half-stars

Koningin Rhian bezet nu haar rechtmatige troon, maar de legers van het oorlogszuchtige Mijak verschijnen aan de horizon. Is hun kroonprins Zandakar nog steeds Rhians bondgenoot?

En wat vond ik van De Hamer Gods?
Ik moet bekennen dat ik eigenlijk een beetje klaar met deze serie was toen ik begon met lezen. Het verhaal ging zo ontzettend langzaam… En echt, het was heus wel boeiend, maar pas bij de laatste 100 pagina’s kwam de daadwerkelijke actie… En die was ook wel echt goed hoor, misschien wat abrupt zo nu en dan, maar wel goed.

Het was leuk om alle karakters weer te beleven, maar het duurde en het duurde… Zo jammer! Dit gebeurd wel vaker bij fantasyverhalen, maar bij dit boek vond ik het echt storend. Ik was dan ook best blij toen ik dit boek eindelijk uit had. Nu krijgt ie een plekje in mijn nieuwe boekenkast, maar ik weet wel dat ik de eerste twee boeken niet zal kopen om de serie compleet te maken, want daarvoor vond ik hem niet goed genoeg. Vandaar ook de iets wat korte recensie, ben ik bang.

Wel ben ik nu benieuwd naar de andere serie die Karen heeft geschreven… Ik ben benieuwd hoe die is, dus wie weet…


 

two-half-stars

Tags:

Divider

2 responses to “De Hamer Gods – Karen Miller

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.