Danku Sinterklaasje

Geplaatst op 8 december 2013 door Emmy in Boeken / 7 Comments

Gisteren vierden wij Sinterklaas bij mijn vriend zijn familie en ik moet zeggen dat ik mega verwend ben! Ik kreeg oa. een aantal boeken, een boekenbon en bol.com bonnen.. En daarnaast nog wat leuke andere dingetjes! JOEPIE! πŸ˜€

Ik kreeg ook een iPad hoes, zodat ik de iPad gemakkelijker mee kan nemen naar school e.d. en die vind ik echt heel erg mooi. Sorry voor de donkere foto trouwens, ik heb de foto’s gisterenavond meteen gemaakt.
Ook het vilten uiltje heb ik gekregen.

Ik kreeg oa. het flow winterboek en de 5e golf van Rich Yancey (yay!!) en daarnaast vroeg ik de Harry Potter boeken in de Engels die ik nog niet had. En die kreeg ik allemaal! Hier op de foto zie je deel 1 en 5, deel 4 krijg ik ook nog, aar die was vertaagd. Ik ben er zo blij mee! Want ik vond het ergens een beetje een schande dat ik de HP boeken wel in het Engels gelezen had, maar nooit zelf had. Ik kan weer lekker lezen en dus ook beginnen aan het herlezen! Superrrrr!

Je kan wel zeggen dat ik echt super blij ben met mijn cadeautjes en niet kan wachten om mijn bonnen uit te geven voor nog meer leesvoer. Maar eerst even de lootjes van de kalender afwachten natuurlijk!

Welke boeken hebben jullie van de Sint gekregen?

Tags: ,

Divider

7 responses to “Danku Sinterklaasje

  1. Wat een gave cadeautjes πŸ˜€ Die iPad hoes kan ik niet goed zien maar zo te zien staat er wel een heel schattig poppetje op ^^ De 5e Golf lijkt me ook echt heel leuk!

    Toevallig ben ik ook alle Engelse Harry Potter boeken aan het verzamelen, haha! Ik wil ze allemaal in hardcover (zo pretty <3) en ik moet nu alleen deel 1 nog πŸ˜€

    • Ja klopt! Super schattig poppetje met een kat. En ik kan niet wachten tot ik kan beginnen in de 5e golf. Hij lijkt me zo gaaf!

      Ik hoef de boeken niet allemaal in hardcover (wel pretty)… Het gaat mij er meer om dat ik ze heb. πŸ˜€

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.