Cover reveal – De stem van de zee

Geplaatst op 19 maart 2015 door Emmy in Boeken / 7 Comments

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje met de vraag of ik mee wilde doen met een cover reveal. Dat leek me erg leuk natuurlijk, want ik vind omslagen nu eenmaal erg belangrijk. Storm Publishers deelde me uiteindelijk in bij de vierde dag, vandaag dus! Gisteren konden jullie bij Yakibook al iets meer zien; vandaag leg ik er nog een puzzelstukje bij!

Benieuwd?

de jongen uit het woud-final-omslag

De stem van de zee is het eerste deel van de Eiland in de mist trilogie van Mara Li en zal waarschijnlijk begin mei verschijnen. Ik moet zeggen dat ik erg nieuwsgierig ben na het zien van deze cover reveal! Hoewel ik liever geen foto’s op de omslag zie, is het wel een enorm mysterieuze cover die – in combinatie met de titel – wel meteen een enorme verwachting schept. Waar zal het over gaan?

Wat vinden jullie van de cover tot nu toe, en waar denken jullie dat het boek over zal gaan als je enkel naar de omslag kijkt!

Tags:

Divider

7 responses to “Cover reveal – De stem van de zee

 1. Mara Li

  Hoi Emmy,

  Nou, ik hoop dat het verhaal zal voldoen aan de verwachting die geschapen wordt door cover en titel, haha 😉
  Bedankt voor het meedoen aan deze cover reveal!

  Groetjes
  Mara Li

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.