Bureau geschilderd.

Geplaatst op 15 augustus 2011 door Emmy in DIY / 2 Comments

Toen ik vroeger verhuisde wilde ik koste wat kost al mijn meubels schilderen in de kleur die bij mijn kamer paste: paars. Met het gevolg dat ik nu allerlei random paarse meubels heb. Vond ik niet zo erg, totdat ik op het idee kwam om mijn bureau naar mijn eigen slaapkamer te verplaatsen, in de hoop dat er ik dan sneller aan zou gaan zitten tekenen. Maar op een voorwaarde: hij moest veranderen. Ik wilde hem wit hebben en er zelf dingen opschilderen. Dus, met ammoniak en schuurpapier in de hand begon ik aan de voorbereidingen. Witte verf had ik ook niet, dus dat kwam mooi uit.
Hier is het allemaal net witgeverfd. Eerst heb ik alles met ammoniak ontvet en daarna met een fijnkorrelig schuurpapiertje geschuurd. Doe je die dingen niet, dan hecht je verf niet!
Ik heb overigens niet de goede verf gebruikt, want ik had nog muurverf, dus het is uiteindelijk een beetje ruw geworden.. Maar het paars is weg!

Zoals op bovenstaande foto’s te zien heb ik er vooral swirly dingen en symbolen op geschilderd. Niet helemaal vol en niet helemaal netjes, omdat de natuur ook niet helemaal netjes is. 🙂 Het is acrylverf in de kleuren bruin, zwart en goud. Verder geen! Lekker simpel.

En dit is nu het geheel! Past goed bij mijn kamer en ik ben er blij mee. Zo simpel is het dus.

Tags:

Divider

2 responses to “Bureau geschilderd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.