De Bookish Summer Swap was echt heel erg leuk

Geplaatst op 14 september 2017 door Emmy in Haul / 6 Comments

In juli organiseerde ik de Bookish Summer Swap; jullie konden je opgeven en dan zouden we allemaal toffe boekige pakketten voor elkaar samenstellen binnen een bepaald budget. Er waren heel veel aanmeldingen en daar werd ik zo vrolijk van! Ik had beloofd er nog een blogpost van te maken, dus bij deze!

Er deden zowel mensen uit Nederland als België mee, waardoor ik besloot alles handmatig te gaan koppelen. Zo kregen alle Belgen een andere Belg om verzendkosten te besparen en kon ik het veel beter in de gaten houden wanneer iemand iets wel of niet gestuurd had. Het ging bijna helemaal goed; een aantal pakketten werden veel later dan gepland gestuurd, maar ondertussen heeft als het goed is iedereen haar pakketje binnen. En wat was iedereen creatief; iedereen heeft zo z’n best gedaan om er iets prachtigs van te maken.

Een aantal van de pakketten

Ik  bedoel maar.. kijk dan! Iedereen heeft er zo veel leuke extraatjes bijgedaan; goodies en lekkere dingen die echt heel goed bij de ontvanger pakte. Ik kreeg bijvoorbeeld DRIE boeken en hele lekkere chocolade. Ik was zo blij.

En dat wilde ik bereiken; elkaar blij maken.

En ik hoop met heel mijn hart dat iedereen (uiteindelijk) tevreden was met haar pakketje.

Tijdens de boeken adventskalender van 2017 ga ik het zeker weer doen, en dan doe ik het weer met de hand. Ik ben overigens weer druk bezig met het bedenken van de editie van dit jaar, maar ik ben nog een beetje zoekende hoe ik het dit jaar wil. Wat zouden jullie graag willen? Let me know!

Lieve deelnemers; bedankt voor jullie enthousiasme, inzet en gulheid. Jullie hebben er voor gezorgd dat dit een succes werd!

Wat hopen jullie in december terug te zien bij de BAK?

Tags:

Divider

6 responses to “De Bookish Summer Swap was echt heel erg leuk

  1. Het was echt super leuk om een pakketje samen te stellen voor mijn lootje én ik kreeg zelf ook een super leuk pakje toegestuurd. Tweemaal genieten dus. Ik ben alvast benieuwd naar de Boeken Adventskalender.

  2. Wat leuk. Ik vind het super leuk om zo een ander blij te kunnen maken. Deze zomer had ik toevallig net al meegedaan met die van een Goodreads group dus heb ik deze even gelaten, maar ik ben wel van plan nog eens mee te doen met BAK als het lukt. De foto’s zien er super leuk uit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.