Book Haul – Want je hebt nooit genoeg boeken & ze passen heus wel in mijn kast

Geplaatst op 16 maart 2014 door Emmy in Boeken / 22 Comments

Wat doe je als je 90 euro aan boekenbonnen blijkt te hebben? Nou.. Dan ga je zo te werk: dit in mijn mandje! Dat in mijn mandje! ALLES IN MIJN MANDJE. Laten we voorzichtig concluderen dat ik in maart een gigantische berg boeken heb ontvangen.. Van Bol, maar ook via andere wegen.

Benieuwd wat ik de afgelopen tijd heb mogen plaatsen in mijn boekenkast? Kijk dan mee!

Allereerst wist ik op het lezersfeest een aantal prijzen te winnen. Hier ben ik echt mega poepie blij me, want het waren stuck (haha lolbroek) voor stuk boeken die al een eeuwigheid op mijn wish-list stonden.

Stuck – Lisa Bergren, dit boek gaat over tijdreizen en klonk mij als muziek in de oren. Ik heb hier al zo veel goeds over gehoord dat ik eigenlijk niet kan wachten het te lezen. Al geldt dit ook voor alle andere boeken.
Soulmates, het verhaal van Sky – Joss Stirling, Dit boek heb ik al eens gelezen, maar vond ik zo ontzettend tof dat ik toch graag de hele serie wilde hebben. Hiermee een mooi beginnetje gemaakt!
Vrees me – Tahereh Mafi, met het oog op a) de bruiloft b) die mega mooie kaft en c) de mooie prijs stond dit boek eigenlijk bovenaan mijn bol.com bonnenlijst, maar toen ik hem hier wist te winnen was ik extra blij. Hij staat ZO mooi in mijn kast en ik denk dat ik hem toch wel eens ga herlezen..
Silber -Kirstin Gier, hier ben ik zo mega benieuwd naar. Ik heb de edelstenentrilogie nog niet gelezen (FOEI) maar het thema spreekt me erg aan. En hoewel ik de vormgeving op de cover twijfelachtig vind, vind ik de manier waarop de structuur op de cover ligt erg gaaf. Ik wil het blijven aaien. (Dat klinkt creepy).

IK HOU VAN PAKKETJES.

Dit zat er in! Ik kreeg van Luitingh (omdat ik in het panel zit) het boek Brooklyn Girls – Pia, van Gemma Burgess, om te lezen en bijna iedereen is er echt heel enthousiast over. Dus ik ben wel benieuwd geworden of mij dit boek ook weet mee te trekken.
Nog blijer werd ik eigenlijk van het andere boek, de Nederlandse vertaling van Angelfall, door Susan Ee. Dit boek staat echt al 300 jaar op mijn wishlist en ik ben er zo blij mee! (Ik hoop dat tegen de tijd dat deze haul verschijnt ik het boek uit heb). De Engelse cover vind ik wel echt mooier (al is dit een goede poging), maar het verhaal is natuurlijk belangrijker.

Grappig, zo’n doorschijnende verpakking. Kon ik bij de brievenbus al een dansje doen! Ik vind het zo tof, post krijgen voor Zon en Maan. 🙂

Dit boek is ZO goed. Ik heb hem al gelezen, via een drukproef, maar ik heb hem nu ook in het echie en ik ben er ZO blij mee. Hij is echt tofferdetof! En ik zag pas later dat de rook een gezicht vormt. TOF!

Kwijl kwijt.

EN TOEN KWAM DE POSTBODE MET DE VIER!!! PAKJES! WAAAAAAAAH

Doos 1 was nog niet aan de kant gezet of Arach kwam een kijkje wagen. Katten en dozen. Katten en dozen.

En dit is hem. De monsterstapel! Slechts 1 boek komt niet van Bol. Jullie mogen gokken welke.. Want dat boek zal morgen voor jullie ook een verrassing opleveren.

Ik heb trouwens nog een boek besteld, maar dat is nog niet binnen, namelijk Scarlet, deel 2 van de Lunar Cronicles. Ik ben echt zo’n fan van die serie dat ik hem toch wel heel erg graag wilde hebben… Scarlet ontbreekt dus op de foto.. helaas!

Lisa Price – Enders, eindelijk. Ik wilde perse wachten tot hij in de 12,50 actie van Van Goor zou zitten (hele toffe actie!) en dus heb ik er heel lang op moeten wachten. Maar ik ben er echt heel blij mee en ben heel benieuwd hoe het verder gaat. Ik vind de cover ook echt heel erg tof in combinatie met Starters.
P. C. Cast – Godin van Nature, ik ben fan van deze serie. En met mijn bol.com kaarten vond ik dat ik wel voldoende had gewacht. Ik ben echt fan van de uitgaven die Harlequin heeft.. Goedkoop en goed! Daar worden boekenwurmen blij van. Ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat met deze serie.
Twee keer het boekenweekgeschenk. 
Aim̩e Carter РDe Godinnentest, hoewel ik De Godinnenwraak wel heb, en dit eerste deel ook al had gelezen, had ik het nog niet in mijn bezit. Nu wel! Volgens mij heb ik nu alle YA boeken van Harlequin in mijn bezit.. en dat zegt wel iets!
George R.R. Martin – Een storm van zwaarden deel 1 en 2. Ja, mijn vriend heeft alle boeken in het Engels, maar ik heb deel 1 en 2 in het Nederlands gelezen en ik wilde dat graag voortzetten. Nu geeft Luitingh ze uit met de filmcover en die zijn goedkoop en mooi.. Dus die kocht ik (want dan matchen ze met mijn eerste twee delen). Ik heb er echt een eeuwigheid op moeten wachten, maar ik ben blij dat ze wel allebei tegelijk verschenen zijn. Ik kreeg op instagram meteen de vraag; waar heb je ze gevonden. Dus hierbij de linkjes: deel 1 & deel 2. En dat voor maar 12,50 per stuk.. Voor zulke dikke boeken. Jammie!
Darren Shan – De Saga van Larten Crepsley deel 3: het paleis der verdoemden, ergens vind ik het een schande dat ik het boek nog niet eerder heb gekocht, want DS is een van mijn favo schrijvers. Maar het kwam er maar niet van.. Ik ben benieuwd of deel 4 er ondertussen ook al is…
Richelle Mead – Vampire Academy, want ik wilde best wel weten wat voor een soort boek het nou is. Zo veel mensen zijn er fan van.. en de film is uit.
Marissa Meyer – Cinder & Cress, Ik. Moet. Verder. Lezen. <3 sprookjes.

Ik kan de komende tijd weer keihard vooruit, dat is zeker.. Want man.. wat een stapel. Mijn instagramvolgers hebben mijn filmpje al kunnen zien met mijn te-lezen-boeken-plank die echt bommetje vol is nu. Oeps. Maar een troost: mijn bol.com verlanglijst is nu een stuk korter? En budget-gewijs heb ik vrijwel geen geld uitgegeven aan deze berg boeken… Dus jullie kunnen trots op me zijn!

Tags: ,

Divider

22 responses to “Book Haul – Want je hebt nooit genoeg boeken & ze passen heus wel in mijn kast

 1. Jezusmina Emmy, jij hebt even flink huisgehouden xD
  Mag ik jouw boekenkast eens lenen, want in die van mij passen boeken heus niet meer erbij, hihi.
  Stuck en Angelfall wil ik ook zo graag nog eens lezen, lijken me echt super toffe boeken.
  En ik ben nu zelf Brooklyn Girls aan het lezen en ik ben er best over te spreken. Ben benieuwd wat jij er van gaat vinden 🙂

  • Hahah ja erg he? Maar mocht wel even van mezelf! Die bol.com bonnen brandden haast een gat in mijn mailbox!
   Mijn hele boekenkast begint ondertussen vol te raken, maar ach.. yolo.. dan maar dubbele rijen!
   Angelfall vond ik echt super, ik heb hem gisteren uitgelezen en volgens mij komt mijn recensie morgen online! Brooklyn Girls heb ik echt net uit en die vond ik ook wel leuk!

 2. Ah wat lijkt het me heerlijk om bij bol.com alles wat ik zou willen in mijn mandje te gooien en er niet voor hoeven te betalen 🙂 Geniet maar van al die mooie boeken!

 3. O-Oh, iemand heeft hier een ernstige verslaving…

  En O-M-G. Hoe krijg jij zoveel pakketjes? Ik krijg er nooit zoveel 🙁
  En één keer zou ik precies hetzelfde willen doen als jij. Bijv: ik win voor een dag gratis boeken kopen in mijn plaatselijke boekhandel, dan zou ik echt niet te stoppen zijn, wat lijkt me dat heerlijk. Ik ben jaloerrrs.

  • Haha ik krijg anders nooit zo veel boeken in een keer hoor!
   Verder ben ik heussss niet verslaafd. Haha

   En dit waren meerdere bol.com bestellingen door mijn vele bonnen. Haha het koste me amper wat. Yay!
   Maar gratis shoppen in een boekwinkel vind ik ook een goed plan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.