Boekenfestijn opbrengst!

Geplaatst op 11 september 2012 door Emmy in Boeken / 2 Comments

Ik geef het toe, ik ben een trouwe boekenfestijn bezoeker. Ik ga er een aantal keer heen, zolang het maar redelijk in de buurt is en de tijd het toelaat. Nu vind ik Utrecht altijd wel een verplichtte, want dat is degene die het meest dichtbij is en ontzettend op de route ligt, waar ik ook heen ga met de trein, langs Utrecht kom ik altijd. Dat deze altijd lekker groot is, is een positieve bijkomstigheid.
Dus ik op vrijdag, hop de trein in met een extra tas in mijn handtas gepropt. Klaar om weer wat boeken te scoren. Ik hoopte dat het niet zou tegenvallen, zoals bij Apeldoorn wel het geval was. Maar dat viel reuze mee!
Hoewel niet alle series waar ik naar op zoek was delen had liggen, vond ik toch een groot aantal boeken die ik nog graag wilde hebben! Er waren ook heel wat nieuwe young adult boeken en ook de romans waren weer volop aanwezig. Dit keer voor mij alleen leesboeken, want daar ging ik voor!
 
De volgende boeken heb ik weten te bemachtigen:
Ster en Coraline, beide door Neil Gaiman. Ik vind beide films super tof en wilde al een hele tijd die boeken lezen. Heel fijn dat ze er waren.
Heksenoorlog 1 – de clan van de wolvin en Heksenoorlog 3 – De vloek van Odi helaas was deel 2 er niet, maar al jaren zat ik te twijfelen of ik deze korte reeks een moest gaan lezen. Door de mooie prijs toch maar meegenomen!
Heer van het Woud door Robin Hobb, maar dan onder haar echte naam. Het verhaal klonk mooi dus ik was benieuwd.
De schaduw van de wind en The Angel’s Game. Allebei in een andere taal, maar dit was de goedkoopste combi en ik lees in beide talen toch heel makkelijk. Ben hier al een hele tijd benieuwd naar!
Stad van Slangen EINDELIJK! Het derde deel gevonden! In de winkel is hij echt nergens te vinden en hier lag hij gelukkig lekker goedkoop te zijn. Tja, blijft een van mijn favoriete schrijvers. 
The Hobbit Ja, deze had ik nog niet. En dus kocht ik hem! Ik vond een geïllustreerde versie (door Alan Lee) en als illustrator kies je dan toch daarvoor he? Blijft een mooi verhaal en Alan Lee is een van mijn favo tekenaars!
Weer heeeeel wat te lezen dus! Er gaan meteen boeken mee de trein in, ik kan weer even vooruit!

Tags: , ,

Divider

2 responses to “Boekenfestijn opbrengst!

  1. Ziet eruit alsof je goed geslaagd bent! ik vond beide boeken van Carlos Ruiz Zafon erg mooi! Mijn moeder heeft de boeken in haar kast staan dus die heb ik een keer geleend. Ik wil het derde boek uit die ‘serie’ ook wel graag lezen, maar die heeft zij nog niet gekocht en ik wil zelf een tijdje geen boeken kopen omdat ik eerst maar eens moet lezen wat ik heb. Veel leesplezier!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.