Boekenfestijn Haul ~ Eindhoven 2013

Geplaatst op 3 november 2013 door Emmy in Boeken / 10 Comments

Eindelijk was het weer zo ver. Het boekenfestijn in Eindhoven.

Natuurlijk ga ik een paar keer per jaar naar het boekenfestijn, maar toch blijft het elke keer weer een verrassing wat je tegen gaat komen. Dit keer ging ik gisteren, op zaterdag, en ik weet meteen dat ik voortaan weer door de weeks ga. Wat een drukte… Daar kan ik echt niet zo goed tegen.

Ik hoopte op een hele boel leuke boeken, maar eigenlijk werd ik een beetje teleurgesteld dit keer. Het YA aanbod was schaars en er was ook beduidend minder Engels dan in bijvoorbeeld Utrecht. Balen, maar daarom wel beter voor het budget. Ik heb echt heel veel in het mantje gegooid, maar best wel veel teruggelegd (budget) want ik sprak met mezelf af dat ik alleen boeken mocht kopen die ik heel graag wilde. Nu kwam ik ook deel 3 en 4 van de serie van Aprilyne Pike tegen, maar ik wilde graag de Engelse hebben die bij mijn andere boekjes matchen.. Dus die heb ik teruggelegd. En zo ook weer 15 euro bespaard.

Dit waren mijn aanwinsten van deze keer.

Michael Grant Gone – verlaten
Maria V. Snyder Avry – de heelmeesteres
Alyson Noel Everlasting (deel 6)
Lara Adrian Middernacht – Tess
Beth Revis Across the universe
Philippa Gregory Changeling

Gone? vraag je je nu misschien af. Maar voor 3 euro kon ik dit boek echt niet laten liggen. Het is zo’n leuke serie die ik toch wel ooit compleet wil hebben.
Van de rest had ik goede dingen gehoord, dus ondanks dat Avry en Middernacht nog aardig prijzig waren, mochten ze toch mee.
Ik heb dus weer heerlijk leesvoer in huis weten te halen, ondanks dat het aanbod me een beetje tegenviel!

Hebben jullie nog leuke boeken weten te scoren?

Tags: , ,

Divider

10 responses to “Boekenfestijn Haul ~ Eindhoven 2013

  1. Je hebt toch leuke boeken meegenomen hoor! Ik hoop dat ze Across the universe nog hebben de volgende keer dat ik naar het boekenfestijn gaan. Je weet het nooit..

  2. Oh, Changeling is echt leuk! Voor een boek van Phillipa Gregory is het een wat minder verhaal (maar he, haar boeken zijn echt geniaal!) Het is alsnog een erg leuk boek om te lezen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.