Boekenfestijn aanwinsten!

Geplaatst op 2 maart 2013 door Emmy in Boeken / 6 Comments

Uiteindelijk ben ik helemaal zelf met de auto (jaja) naar het boekenfestijn gegaan en ik ben maar twee keer verkeerd gereden! Haha, en dat zonder TomTom (want die is half kapot). Ik ben trots op mezelf. Eenmaal aangekomen ben ik heerlijk gaan snuffelen en heb ik voor een mooi prijsje de volgende boeken meegenomen:

‘Unearthly’ en ‘Hallowed’ door Cythia Hand

Sevenster’ door Alexandra Penrhyn Lowe

‘Clockwork prince’ door Cassandrea Clare

Pandemonium’ door Lauren Oliver

‘Verkozen & Verraden’ (omnibus) door P.C. Cast & Kristin Cast

Ik had eerst nog meer boeken in mijn mandje, maar dit waren vooral boeken die ik ooit wel eens wil lezen, maar later pas. Daarnaast waren het latere delen in een serie en daar had ik er al genoeg van meegenomen. Volgende keer beter!

Binnenkort kunnen jullie dus weer heel wat reviews gaan verwachten, want ik kijk er erg naar uit om deze boeken te gaan lezen! (Ook al kan ik niet meteen in allemaal beginnen, want van sommige heb ik het eerdere deel nog niet!)
Ook kocht ik masking tape, want dat was er zo spotgoedkoop…

Nu moet ik van mezelf weer even de boeken die ik kan lezen, gaan lezen, alvorens ik weer nieuwe boeken koop Streng maar rechtvaardig.

Hebben jullie onlangs nog nieuwe boeken gekocht?

 

Tags: , ,

Divider

6 responses to “Boekenfestijn aanwinsten!

 1. Ik ben gisteravond ook even naar het boekenfestijn geweest en overweeg vanavond nog even terug te gaan omdat ik 4 delen heb gevonden van een serie van 15 en wilde kijken of er nog meer lag… vooral omdat ik nu deel 1,2,3 en 5 heb. Dan zou je zeggen dat er ook een 4 moet zijn! 🙂 Masking tape heb ik niet gezien, ik heb wel gezocht maar ik vond het niet, maar misschien was het al op?

  House of Night heb ik tot nu toe helemaal hier staan. In het Engels, dat wel. Ik ga binnenkort aan ‘Hidden’ beginnen, het 10e deel ofzo. Ik las dat er nog 3 delen uitkomen, de volgende komt in oktober. Maar het is wel een serie om in één keer door te lezen want elke keer maanden wachten vond ik geen succes!

  • Ik zag inderdaad nog wat engelse delen van de serie liggen, maar ik besloot het even bij deel 1 en 2 te houden.. 🙂

   Van welke serie heb je die delen gevonden? Ben wel benieuwd!

   Het is uiteindelijk geen masking tape, omdat het niet te scheuren is. Dus gewoon gekleur plakband, maar ik vind het nog steeds leuk.. Haha

 2. O wauw, wat een leuke aanwinsten! Wel lastig dat de eerdere delen er niet lagen. Ik wil de boeken van Cynthia Hand nog graag lezen, heb er zoveel goede dingen over gehoord. Het volgende boekenfestijn is bij mij in de buurt, dus hopelijk zijn er daarvan nog een paar exemplaren over 😀

  • Ik hoop het ook voor je! Ik ben erg benieuwd naar alle boeken die ik heb meegenomen. Tot dusver ben ik over de helft met Sevenster en dat boek is een hele verrassing!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.