Boeken-shop-logje

Geplaatst op 13 januari 2013 door Emmy in Boeken / 2 Comments

Hoewel ik me had voorgenomen eerst echt wat boeken te lezen die ik nog had liggen en geen boeken te kopen, kon ik het toch niet laten om wat nieuwe juweeltjes in te slaan. Ik had immers nog een bol.com bon en daarnaast liep ik gewoon tegen ze aan en ze schreeuwden me toe dat ze met me mee wilden!

Zoals op de foto hierboven te zien is, gaat het weer om een stapeltje fijne boeken!

Als eerste bestelde ik drie boeken bij bol.com. de Ijzerprinses van Julie Kagawa, waarvan ik boek 1 voor Sinterklaas kreeg en ik heel benieuwd ben naar het vervolg. Zeker omdat dit boek nog geen €10,00 kost, vond ik het zeker waard om te kopen, al ga ik wel eerst het tussenboek lezen! Waren maar meer boeken zo mooi geprijst! Ook koos ik ervoor om het tweede deel van De Wetten van de Magie van Terry Goodkind in mijn winkelmandje te stoppen. Eindelijk was het weer beschikbaar en een tijdje terug kocht ik een aantal andere delen voor een mooi prijsje. Alleen door het ontbreken van deel 2 kon ik niet verder. Nu wel! Yay. Ook kocht ik een boek wat nog niet op deze foto staat, omdat deze nog niet binnen is. Namelijk City of Ashes van Cassandra Clare. De Engelse, omdat ik deel 3 en 5 al klaar heb liggen in het Engels en omdat het een stuk voordeliger was, ook al heb ik deel 1 wel in het Nederlands.

Toen liep ik een dag later de boekenvoordeel binnen en zag daar voor zo’n 8 euro het boek Passie van Lauren Kate liggen! Nu stond dit boek wel op mijn ‘wil ik lezen’ lijstje, zij het niet met prioriteit, toch was die prijs wel de motivatie om het boek te kopen. Net zoals bij boekenfestijnboeken heeft het een zwarte streep, maar dat maakt mij dus echt niet uit. Besparen is besparen!

Dan als laatste deel 3 van de graphic novel serie Druiden. Die was moeilijk te verkrijgen op internet, dus ik kocht hem bij de stripboekwinkel. Binnenkort zal ik eens een blogje wijden aan de hele serie, want zeker voor Keltische fans is het een leuke serie!

Welke boeken liggen er bij jullie klaar om te lezen?

 

Tags: , ,

Divider

2 responses to “Boeken-shop-logje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.