Geplaatst op 15 oktober 2024 door Emmy in Persoonlijk / 0 Comments

Oef. Even de blogplank afstoffen, hoor. Ik hoor nog net geen krekels!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een update schreef. En eerlijk, ik wilde wel bloggen, maar heel veel andere dingen eisten mijn aandacht op. Er speelt namelijk van alles in mijn leven en dan moet je nu eenmaal uitzoeken wat het meest belangrijk is. Vandaar dat ik even een update wilde schrijven!

Schrijfupdate!

Laat ik meteen met het meest boekige onderwerp beginnen: ik ben druk aan het schrijven. En herschrijven.

Op mijn werk heb ik de afgelopen weken veel tijd gestoken in het schrijven voor ons school magazine. Ik zit al een tijdje in de redactie en omdat ik geen lesgebonden taken heb, neem ik veel van de artikelen op me. Maar dat is natuurlijk niet de update waar iedereen op zit te wachten.

Ja, ik schrijf aan een nieuw boek. Ik ben keihard aan het herschrijven om mijn deadline te halen. Het ging niet gemakkelijk deze keer: ik ben tig keer opnieuw begonnen en het echt zitten worstelen met een aantal knelpunten. Ondertussen loopt alles en ben ik tevreden over hoe alles in elkaar steekt. Ik hoop jullie snel meer te kunnen vertellen over de verschijning van het boek!

Nu ik daar in de afrondende fase van deze versie zit, merk ik dat ik ook weer meer zin krijg om te bloggen. En er beginnen nieuwe verhalen op te borrelen, dus ik hoop deze inspiratie lekker vast te kunnen houden!

2023 en 2024 was qua schrijven niet de beste periode. Ik worstelde veel met ideeën en heb echt zo veel na een kleine 20k de prullenbak in gegooid omdat ik vastliep. Misschien dat ik wat van die concepten uiteindelijk nog wel kan gebruiken, maar ik ga me er niet blind op staren. Ik hoop vooral dat ik in 2025 weer heel veel schrijfzin heb!

Gewoon een beetje chaos

Een deel van die schrijf-geen-zin komt van een heleboel chaos in mijn leven. Ik heb met veel geworsteld en in de knel gezeten. Gelukkig heb ik hier (veel) hulp bij gehad, waardoor alles nu een stuk beter gaat. Ik kan veel meer hebben en hoewel er nu om me heen ook mega veel gebeurd, merk ik dat ik rust vind in de chaos. Er staan echt allerlei dingen te gebeuren – iets waar ik misschien wel en misschien ook niet over ga schrijven – en op een onverklaarbare manier ga ik wel lekker op die stroom.

Het leert me veel. Zoals de dingen doen die ik wil doen, mijn comfortzone uit (ik ging pas op een soort heksenkamp) en sneller dingen oppakken. Hierdoor komen andere dingen soms op een lager pitje. En dat is helemaal niet erg.

Waar ik heen wil met dit verhaal? Ik heb geen idee. Dus hierbij een foto van mij met Lily in het bos terwijl we net pompoenen hadden gekocht bij een pompoenboerderij.

Hoe gaat het met jou?

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.