Dagboek: Supernerd herschreven, bijna vakantie & yalfest

Geplaatst op 22 april 2019 door Emmy in Uncategorized / 1 Comment

Wat een druk, en toch zo’n rustig weekje. Op het werk is het namelijk super rustig in verband met de toetsweek. Thuis is het echter druk: ik bereid me voor op yalfest en maak daar heel veel dingen voor. Ook rond ik deze week de herschrijf (!!!) van supernerd af (!!!!!!) en heb ik een proeflees deadline liggen. Ik wil dit allemaal op tijd afhebben voor mijn vakantie. Want morgen vertrek ik naar Schotland. Dat houdt in dat er volgende week geen dagboekje online komt en dat er wat minder blogjes online komen.

Maandag

Vandaag geen vrije dag, maar de laatste keer Rotterdam! Vandaag zijn de evaluaties en ik spreek iets eerder af met de meiden. Het is gek om afscheid te nemen, maar het doelen stellen is natuurlijk niet afgelopen. Ongelofelijk dat er een jaar voorbij is.

Ik vind dit echt zo erg he.

Laatste keer het ziekenhuis in Rotterdam bezoeken!

Dinsdag

Op dinsdag begint mijn werkweek! De dag gaat heel snel en voor ik het weet is het super rustig en kan ik naar huis. Thuis stort ik me volledig op het maken van kaarsen. VEEEEL werk. Rond 9 uur ben ik bekkaf en een half uurtje later ga ik lekker naar bed.

Nieuwe blikken!

Woensdag

Ik wandel vandaag naar werk. Dit probeer ik eigenlijk minstens twee keer per week te doen, als extra beweging. De dag gaat heel snel voorbij en ook vandaag kan ik wat eerder naar huis. Thuis moet ik mezelf er even toe zetten, maar ik maak mijn laatste kaarsen af voor YALFest en begin dan aan de andere producten die ik nog bij wilde maken. Om half 8 begint mijn bijles. Ik ben zo trots op mijn leerling! Daarna sjeez ik door naar Annabel, om toch nog wat D&D te kunnen spelen.

Dit kaartje. ZO LIEF

Donderdag

Vandaag is bijzonder: ik rond namelijk de herschrijf van Supernerd af. Zo gek! Ik werk hier nu al 1,5 jaar aan en ik ben echt heel erg blij met deze versie, waar ik sinds het begin van dit jaar aan werk. Ook rond ik een proefleesklus af.
Op werk is het rustig: er zijn heel weinig leerlingen vanwege de toets/schakelweek. Eenmaal thuis hak ik wat knopen door mbt het bijmaken van producten voor yalfest, ruim ik thuis wat dingen op en maak ik nog twee tekeningen. In de avond kijk ik The passion. En ik lees ook nog wat.

Vrijdag

Het lijkt haast uitgestorven op werk! Heel af en toe druppelt er een leerling binnen. Zo duurt de dag wel lang, natuurlijk! Ik heb bijna vakantie en ik werk lekker aan mijn to do list. Veel kon ik al wegstrepen, omdat ik het niet zo belangrijk vond. Ik wil niet zo gestrest naar YALFest hoeven, natuurlijk! Vandaag zorg ik ook dat mijn blogjes zijn ingepland voor de vakantie én dat ik Supernerd print, zodat ik het in Schotland na kan lezen.

’s Avonds zijn we weer gaan zwaardvechten. Wat vind ik het heerlijk!

Zaterdag

In de ochtend doe ik lekker rustig aan. Daarna fiets ik richting het station. Ik ben er bijna als ik getuige ben van een scootmobielbestuurder die een ongeluk krijgt. Ik stap meteen af om te helpen. Gelukkig schuif er ook een ehbo’er aan en kan ik daarbij assisteren. Er was nogal wat bloed, dus ook omstanders hadden het soms lastig. Daar heb ik bij geholpen tot de politie kwam en vervolgens een ambulance. Daarna stond ik te trillen op mijn benen. Ik heb zo veel respect voor hulpverleners!

Daarna met mijn zusje en moeder naar de stad. Super gezellig en heerlijk weer! Ik kocht een mooi jurkje voor een bruiloft, al weet ik zeker dat ik hem eerder ga dragen.

Zondag

Vandaag is YALFest. Aangezien ik zondag pas laat thuis zal zijn, houden jullie een verslag daarvan van mij tegoed. Hopelijk wordt het fantastisch!

Gelezen

Op maandagavond lees ik De terugkeer van de koningin uit en dat boek vind ik echt heerlijk! Daarna begin ik in Stukjes van mezelf. Deze begint ook erg goed. Op donderdag lees ik hem uit. Daarna begin ik in De dysasters. Ik ben wel een beetje bang voor dit boek.

Nieuwe boeken

Dacht ik even dat het heeeeel goed ging met mijn TBR, lijkt deze week opeens wel ‘stuur Emmy een boek’-week. Vet lief natuurlijk!

Van uitgeverij Young & Awesome ontving ik het vervolg op Inkt: Vlam.

Uitgeverij Moon stuurde me een prachtig ingepakt boek: De zwendelprins. Ik ben superbenieuwd naar het boek en het is ook nog eens een prachtige hardcover. OEHHHH. Ook stuurde dezelfde uitgeverij mij Koningin van lucht en duisternis. Dit boek had ik ook nog niet in het Engels, dus het kwam me eigenlijk perfect uit!

Van uitgeverij Fantoom ontving ik twee boeken: De wereld van de clans en Bravelands – de opstand. Ik moet echt eens beginnen aan deze boeken.

Tot over 2 weken!

Tags:

Divider

One response to “Dagboek: Supernerd herschreven, bijna vakantie & yalfest

  1. Nu ben ik eigenlijk wel heel benieuwd of die Cookie Dough thee ook echt lekker hij is. Hij klinkt alleszins heel bijzonder. Die baby Niffler sleutelhanger heb ik hier ook. Hij zit bij Niffy en Newt in de boekenkast.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.