Complimenten voor bloggers – 2018

Geplaatst op 1 februari 2018 door Emmy in Blogspiratie / 16 Comments

Twee jaar terug begon ik met een soort awards voor de beste young adult bloggers en vorig jaar gooide ik het om naar een soort verzameling van complimenten voor boekbloggers. Ik zorgde ervoor dat alle complimenten bij de bloggers in kwestie terecht kwamen en ik werd zo vrolijk van al jullie gepassioneerde inzendingen, dat ik het nu gewoon weer doe!

Boekbloggers zijn belangrijk. Voor lezers, voor uitgevers, voor auteurs… Voor iedereen. Maar helaas zijn wij nog lang niet zo bekent als bijvoorbeeld de beauty- of lifestyle bloggers. En dat is prima. Maar dat betekent niet dat boekbloggers niet gewaardeerd worden. Integendeel! Ik vind de boekblog community (en dan vooral mijn eigen niche, young adult) dynamisch, onvoorspelbaar en ongelofelijk gepassioneerd. Ja, er zijn wel eens onenigheden, maar er zijn ook prachtige vriendschappen ontstaan, mooie samenwerkingen en toffe kansen.

Lang verhaal kort; wederom zal februari in het teken staan van het uitdelen van complimenten. Het is vrij gemakkelijk; vul onderstaand formulier in voor het einde van de maand en dan zorg ik ervoor dat alle complimenten gebundeld en verspreid worden. Leuk toch? Het is een ideale kans om je favoriete blog in het zonnetje te zetten.

Je mag het formulier zo vaak invullen als je wilt. Veel plezier! Mocht je het formulier niet goed zien, dan heb ik HIER een linkje voor je!

PS. Het gaat natuurlijk om boekbloggers, geen ander type bloggers.

PPS. Natuurlijk mag je ook blogs nomineren die niet alleen over boeken schrijven, zo lang het thema boeken maar een groot onderdeel van de blog is.

Ga jij een compliment achterlaten?

Tags:

Divider

16 responses to “Complimenten voor bloggers – 2018

  1. Allereerst een compliment voor dit initatief. Haha. Als ik een blogje leuk vindt, zet ik er veelal gelijk een reactie bij. Dit moet spontaan gaan..vind ik. Op mijn eigen blogs is dit nog niet echt actief zie ik..geeft niks. Ik zie dat er wel heel veel mensen een kijkje nemen..dus dan ben ik weer extra blij. En ben ook nog niet lang bezig. Krijg ook veel reacties via social media.. Kortgesloten, dit is een leuk initiatief, maar als je de volgende keer een leuk blogje tegenkomt zou ik er gewoon gelijk een reactie bij zetten. Dat is wel zo leuk voor de blogger! Enjoy your blog!! en wees royaal met je compliment..het kost je niets! . #BirdysBoeken # BidysKids

  2. […] ⌘ Liesbet from Zwartraafje shares her reading statistics of 2017. She also tagged me for the book version of Tag to which I will respond here in February. Liesbet also really likes counting as she put her to be read pile in numbers. ⌘ Sue from Boekenz talks about the national story time days where the focus is on reading to our children. ⌘ Marcia from Oog op de Toekomst shared her shelves in numbers. She also made a list of books that take place on Mars. ⌘ Technically a February post but Emmy from Zon en Maan invites us to compliment other (Dutch) Ya Book bloggers in her form in February. […]

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.