Winnaars 500 volgers & facebook actie

Geplaatst op 1 februari 2016 door Emmy in Winactie / 12 Comments

Wauw, wat deden jullie massaal mee aan de twee winacties die ik had lopen! Allereerst de 500 volgers winactie, waar meer dan 150 mensen aan meededen om kans te maken op een van de drie boekenpakketten (wauw!). Ook steeg ik van 517 naar 584 bloglovin’ volgers. Dankjewel! Bij een volgende mijlpaal, beloof ik weer zo’n soort winactie te organiseren!

Ook op facebook behaalde ik een mijlpaal (van 500 likes) en dus besloot ik een boekenbon van 5 euro weg te geven. Ook hier deden vele mensen aan mee. Super! Ook hier deden zo’n 100 mensen aan mee. Dat zou lastig kiezen worden!

Mocht jouw naam straks bij de winnaars staan, stuur dan een mailtje naar emmy@zonenmaan.net met jouw adresgegevens. Zo kan ik er voor zorgen dat de prijzen jouw kant op komen. Ik probeer de pakketten donderdag te versturen.

winactie

Er waren drie pakketten te winnen. De enige eis was dat je me zou volgen op bloglovin, omdat het immers een winactie was om deze mijlpaal te vieren. Ik heb al jullie comments gelezen en genoten van het feit dat het soms lastig kiezen was.

de test trilogie

Winnaar: Kim Mulder

de 100

Jullie wilde hem massaal hebben!

Winnaar: Bregje

De labyrintrenner

Winnaar: Aurelie

Winnaar cadeaubob: Conny Schelvis-Mens

Winnaars gefeliciteerd! Ik kijk jullie mailtjes graag voor donderdag 4 februari tegemoet! Heb ik ze dan niet, dan kies ik een andere winnaar.

Niet gewonnen? Helaas! Het zal vast niet lang meer duren voor er weer een winactie verschijnt.

Tags:

Divider

12 responses to “Winnaars 500 volgers & facebook actie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.