Winnaar Letters & Lights box naar keuze

Geplaatst op 6 februari 2018 door Emmy in Winactie / 9 Comments

Wat kreeg ik veel leuke reacties op de Letters & Lights boxen! Ik vind het superspannend om hier aan te beginnen en ik ben ontzettend benieuwd naar alle reacties volgende week. Dan gaat de eerste box namelijk de deur uit (ze zijn alle drie nog te bestellen!). Ik vind de Magic is Might box zelf echt heel goed gelukt en ik hoop dat hij ook bij jullie in de smaak zal vallen.

Er deden behoorlijk wat mensen mee en daar werd ik echt vrolijk van! Jullie mochten ook zelf kiezen welke box je zou willen winnen. Uiteraard heb je altijd mensen die geen voorkeur opgeven en dat vind ik altijd wel een beetje jammer, want ik vroeg iedereen te kiezen. Deze personen maken dan ook geen kans op de prijs.

Gelukkig is er wel echt een winnaar.

SJM_box

Ik heb rnadom een lootje getrokken en dit is geworden: Melissa Hanneman

Melissa, jij hebt de SJM box gewonnen! Stuur je mij een mailtje? Dan zorg ik dat je in april de box zult krijgen.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Je kunt alle drie de boxen nog steeds bestellen. Voor de Belgen heb ik speciaal een UPS optie toegevoegd (wel access, dus stuur het juiste adres mee), en je kunt de boxen ook ophalen bij een evenement (leesbeesten leesclub, ya event in Helmond op 16 maart, Marissa Meyer event op 20 maart en Yalfest).

Ga naar Letters & Lights.

Tags:

Divider

9 responses to “Winnaar Letters & Lights box naar keuze

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.