Winnaar bol.com cadeaukaart

Geplaatst op 29 april 2015 door Emmy in Winactie / 7 Comments

bolwin

Afgelopen week kon je hier op zon en maan, met dank aan Vouchercloud, kans maken op een bol.com kaart van maar liefst €25,-! Er kwamen echt ontzettend veel reacties op… en geef ze eens ongelijk! Voor vijfentwintig euro kan je echt wat leuks uitzoeken. Uit de 88 (!) deelnemers heb ik een winnaar getrokken; iemand die al precies had uitgezocht wat ze zou gaan kopen voor haar vriendinnen.

Hallo Emmy!
Ik zag deze wedstrijd en dacht meteen: oeh daar moet ik aan meedoen! Ik wil de cadeaubon dan niet gebruiken voor mezelf, maar voor mijn 4 beste vriendinnen. Vanaf begin dit schooljaar zit ik bij een groepje meiden die net zoveel van boeken houden als ik. Eindelijk kan ik nu naar hartenlust kwebbelen over alle boeken die ik gelezen heb en nog wil lezen. De zomer beloofd veel fijne buiten-leesmomenten en die hoop ik te kunnen delen met mijn vriendinnen. Ik heb mijn rekenmachientje er al even bij gepakt en bol.com onveilig gemaakt met mijn zoek-avonturen en zo tot de volgende lijst met boeken gekomen:
Voor mijn vriendin Melanie wil ik Ik ben nummer vier van Pittacus Lore kopen. Een van de redenen hiervoor is dat Alex Pettyfer op de cover staat en zodra we het hebben over leuke jongens schreeuwen zij en Inge samen: ALEX PETTYFER! Plus: het verhaal ziet er echt uit als een bad-ass story, en dat is precies iets voor Mel!
Voor Inge wil ik Gone-verlaten van Michael Grant kopen. De Gone serie is voor mij en Melanie onze favoriete serie en op deze manier rekruteren we meer vriendinnen in onze kleine Gone-fanclub (muwhahaha).
Dan heb ik nog twee boeken waarvan ik nog niet zeker weet welke ik aan wie ga geven, want ze lijken me bij zowel Anne en Eline te passen. Dit zijn Legend door Marie Lu en Dodenrit door Maggie Stiefvater. Beide boeken bevatten actie en romantiek en ik weet dat zij dat allebei wel leuk vinden. Hier moet ik dus nog even over nadenken, maar ik kom er vast wel uit!
Met deze 4 boeken samen zit ik precies op de 25 euro van de bon, kassa
Om deze inzending af te sluiten zal ik mij nog even aan de opdracht houden, haha. Ik heb erg veel zin om Breek me en Vertrouw me van Tahereh Mafi te lezen in het zonnetje. Beide boeken heb ik al even in mijn boekenkast staan en ik heb super veel zin om ze te lezen (de verplichte boeken voor school hebben tot nu toe in de weg gestaan)! Ik ben begonnen met deze serie op flink aandringen van mijn vriendinnen, die elk boek van de serie 5 sterren hebben gegeven. Dus terwijl ik de boeken die zij mij hebben aangeraden lees, zouden zij de boeken die ik hun heb aangeraden kunnen lezen!
Het zou dus hartstikke gezellig zijn als wij met z’n 5’en op een kleedje in de tuin onze boeken konden lezen. Ik heb in elk geval erg veel zin om door het gezang van de vogeltjes omringt te worden en de zon op mijn huid te voelen wanneer ik weer buiten kan gaan lezen!
(oh en p.s. ik heb laatst bloglovin aangemaakt dus ik volg je nu ook daar op -ik heb een kat als profielfoto haha ?

Gefeliciteerd Ingrid! Jij mag je vriendinnen blij gaan maken! Wil je je adresgegevens snel naar me toe mailen (eruijven@gmail.com), dan zorg ik dat je de bon krijgt!

Niet gewonnen? Niet getreurd, ik organiseer best vaak winacties en voor je het weet is het weer december!

Tags:

Divider

7 responses to “Winnaar bol.com cadeaukaart

  1. Ingrid

    Dank jullie wel allemaal! Het duurde even, maar vandaag heb ik eindelijk de boeken kunnen geven 😀 De originele lijst met boeken voor mijn vriendinnen heb ik wel moeten aanpassen, maar ze waren er super blij mee! Ik had volgens mij precies de goede boeken uitgekozen 🙂 Nogmaals heel erg bedankt! En ik zag ook dat je ten huwelijk bent gevraagd! Gefeliciteerd! En op zon leuke manier ook 🙂 Veel succes met het plannen van de bruiloft, en ook de verhuizing natuurlijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.