Winactie | Win kaartjes voor het Clavis Sprookjesfeest

Geplaatst op 29 oktober 2014 door Emmy in Winactie / 4 Comments

Mensen die me op instagram, facebook en/of twitter volgen, hebben mijn lekker makende ‘ik maak vleugels’- foto’s vast wel gezien.. En dat allemaal voor een heel erg leuk sprookjesfeest wat op 5 november door Clavis georganiseerd wordt. Ter ere van schrijfster Salla Simukka, die de Sneeuwwitje trilogie heeft geschreven.

14

Ja hoor Emmy, maak ons maar lekker.. Jij gaat lekker feestvieren en wij? Wij… Kunnen mee! Ik mag namelijk twee personen blij maken met een kaartje! En ja, je mag ook iemand meenemen!

Om kans te maken moet je wel voldoen aan een paar eisen:
~ Je kan op woensdag 5 november om 19.30 in Amsterdam zijn. Je moet écht kunnen, anders is het een beetje oneerlijk voor de rest.
~ Je kan voldoen aan de Dresscode ‘Sprookjesachtig’
~ Je hebt minstens één van de boeken gelezen of wil dit graag doen

Hoe maak je nou kans? Nou, door een reactie achter te laten waarin je de volgende zin afmaakt: Ik zou tijdens het feest verkleed gaan als….

Je kan meedoen tot en met zondag, daarna maak ik de winnaar bekend en zorg ik dat je naar binnen kunt.

Tags: , ,

Divider

4 responses to “Winactie | Win kaartjes voor het Clavis Sprookjesfeest

  1. Mirjam Vervloet

    En jij bent de vijfde blogger via Bloglovin’ die naar dit feest gaat! Wat een leuk evenement van uitgeverij Clavis rondom de komst van Salla Simukka, de auteur van de Snow-White trilogie! Helaas is verkleden niet mijn ding en hoef je mij niet mee te nemen in de verloting, maar ik wilde toch even kwijt dat ik het wel een leuke actie vind 😀

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.