WIN | Zes Seconden

Geplaatst op 9 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 32 Comments

button

Sommige boeken stralen gewoon spanning uit. Ditzelfde geval is met het boek wat je vandaag kunt winnen: Zes seconden. Ik ben er zelf mega benieuwd naar en mag namens uitgeverij Ploegsma drie (3!) mensen blij maken met een exemplaar.

zes seconden kopieIemand knielt bij het lichaam en houdt zijn oor boven het masker.

‘Een ambulance!’ schreeuwt een jongensstem. ‘We hebben een ambulance nodig!’

Op dat moment valt mijn leven in twee stukken: ervoor en erna.

Zes seconden. Dat is precies hoelang de Afrekening duurt: een illegaal spel waarbij een slachtoffer in elkaar wordt geschopt voor geld. Veel geld. Jasmijn en haar vriendinnen besluiten mee te doen, maar de gevolgen blijken groter dan Jasmijn ooit had kunnen voorzien. Wie kun je vertrouwen als je niemand meer kunt vertrouwen?

Ik vind het in ieder geval al super klinken en ik heb er hele goede dingen over gehoord. Wil je kans maken? Doe dan de volgende dingen:

~ Volg Zon en Maan via Bloglovin’ of via mail.
~ Volg uitgeverij Ploegsma op instagram (@meidenboeken)
~ Laat een reactie achter onder dit bericht waarin je antwoord geeft op de volgende vraag: Ooit wil ik nog meedoen aan….

Je kunt meedoen tot en met 15 december. Daarna maak ik de drie winnaars bekend.

Ik wil Ploegsma bedanken voor het sponsoren van deze winactie.

Tags: ,

Divider

32 responses to “WIN | Zes Seconden

   • Amy

    Ooit wil ik nog meedoen aan een roadtrip door Europa of Amerika. Na het lezen van Amy & Roger’s Epic Detour spookt het idee al een hele lange tijd door mijn hoofd heen en zou ik het ooit eens waar willen maken met mijn vriend. Oh, en natuurlijk wil ik ook graag meedoen aan mijn eigen bruiloft (ooit :P)

 1. Marion Poeste Thomas

  Ooit wil ik nog mee doen aan (het klinkt raar, maar toch) babygym- of iets soortgelijks. Ik hoop gewoon dat het met mijn gezondheid lukt later om zwanger te worden en alles goed gaat in de toekomst en ik leuke dingen kan doen met een kleine jongen of meid …

 2. Ik heb ze gevolgd op Instagram 🙂

  Ooit wil ik nog meedoen aan een speciaal programma voor mijn gezondheid zodat ik er lichamelijk bovenop kan komen en over een paar jaar naar Disneyland kan met mijn zoontje en ook een keer een rondreis (tour) kan maken door New York! (Grootste wens) 🙂

 3. Anita te Gussinklo

  Ooit wil ik nog meedoen aan… parachute springen, dat lijkt me zo’n geweldige ervaring.
  Ook ik heb helaas geen Instagram maar volg jouw via Bloglovin.

 4. Esmee

  Ik volgde je al via Bloglovin en volg Ploegsma nu ook via Instagram. Wat een toffe actie, klinkt als een te gek boek.

  Ooit zou ik nog willen meedoen aan… een programma via een reisorganisatie om naar Amerika of Australie te gaan. In mn eentje zou ik dat niet zo snel doen/durven.

 5. Nancy

  volg je al, en meidenboeken ook:)

  Ooit wil ik nog meedoen aan… als vrijwilliger meehelpen over de wereld voor zwerfhonden en ander dierenleed de wereld uit helpen.

  leuke winactie!

 6. Marjolein

  Ooit wil ik nog meedoen aan een auditie voor de hoofdrol van een Hollywood RomCom. (De kans dat ik de rol ook krijg is klein, maar lijkt mij wel supergaaf om een keer auditie te doen. Als Liam Hemsworth de tegenspeler speelt al helemaal)

 7. Iprissa

  Super leuke actie!!

  Ik zou graag mee willen doen met therapie met paarden in Amerika. Niet dat ik nu therapie nodig heb maar het lijkt me ontzettend gaaf om dat eens mee te maken. Jezelf te herpakken & en te leren kennen doormidden van therapie met paarden.

 8. Janita

  Ik volg je via bloglovin, maar jammer genoeg heb ik geen instagram. Ik zou wel willen meedoen aan het ontwerpen van het interieur van een bibliotheek of boekwinkel in een heel bijzonder, karakteristiek gebouw (zoals een leegstaande kerk, in een kasteel of een ander mooi gebouw.) En dan natuurlijk ook de eigenaar van de boekhandel zijn 😀

 9. Nancy

  Gaaf boek!
  Helaas kan ik niet mee doen omdat ik geen Instagram heb, maar wil iedereen heel veel succes wensen…..
  Maar toch…. ooit wil ik nog meedoen aan Instagram ^_^

 10. Tamara

  Weer zo’n gave winactie! Ook ik ben erg benieuwd naar dit boek!

  Waar ik ooit nog is aan mee wil doen, qua shows nergens aan, ben niet iemand die houdt van de spotlights, liefst helemaal niet zelfs.

 11. nakita

  ooit wil ik nog meedoen aan de maraton voor een goed doel, omdat het me gaaf lijkt en graag een goed doel wil steunen en het goede doel word dan iets voor de dieren

 12. Chantalle Bork

  Een orka training. Want ik vind dat hele indrukwekkende dieren, zeer sterk en potentieel gevaarlijk maar ook ontzettend mooie en lieve dieren. Die beslist niet mogen uitsterven!

 13. Kim Milkyway

  Ooit wil ik nog meedoen aan een online video game waarin je (net als bij Water en Vuur) terecht komt in een wereld waarin je het moet opnemen tegen andere spelers en zo snel mogelijk de eindstreep moet zien te bereiken.

 14. Ik doe graag mee 😀 Ik volg op Bloglovin’ en Instagram ^^

  Ooit wil ik nog meedoen aan een cosplay wedstrijd 😀 En dan van Final Fantasy XIV, dat dan iedereen waarmee ik online speel, gecosplayed gaat als zijn/haar character. Dat lijkt me wel grappig 😀

 15. Ik wil ooit nog meedoen aan een uitwisseling met Engeland of Amerika. Bij ons op school is er een meisje, Madison, die in Los Angeles woont. Ze is hier voor twee maanden, gewoon omdat het kan. Ze gaat hier naar school, leert over de cultuur, en dat allemaal zonder dat ze later eindexamen moet doen of zo.
  Altijd heb ik al een fascinatie voor het buitenland gehad. Dankzij Tweetalig Onderwijs spreek ik vloeiend Engels Ik heb veel vrienden in Engeland, de Verenigde Staten, Canada… Hun verhalen over hun leven fascineert me, en er zijn zo veel verschillen tussen ons land en dat van hen!
  Daarom zou ik dol graag een keer aan zo’n uitwisseling meedoen. Want hoe leer je een cultuur beter kennen dan bij iemand van die cultuur in huis wonen? 😀

 16. Astrid

  Ooit zou Ik nog graag deelnemen aan een expositie waar je werk van mij kunt bekijken! Dat lijkt mij echt super!

  Geen instagram, volg wel op bloglovin onder Baseballlover.

 17. Marjolein

  Ooit wil ik meedoen aan Wie Is De Mol, om te kijken of het echt zo *OVERDUIDELIJK WIE DE MOL IS EN WAAROM HEEFT NIEMAND HET DOOR EN BEN IK DE ENIGE DIE DIE HINT ZIET?* is.

 18. Sylvia

  Ik heb geen instagram (hoop toch mee te kunnen doen).
  Ooit wil ik nog meedoen aan….een fietsvakantie, dit lijkt mij echt super leuk en dan van dorp naar dorp of stad en genieten van de omgeving en cultuur, zelf de afstand die je die dag af wilt leggen bepalen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.