Win | Een winter Belle funko van Custom Jewels

Geplaatst op 11 mei 2017 door Emmy in Winactie / 6 Comments

Gedurende mijn weekje blogvrij kreeg ik een heel leuk berichtje van Custom Jewels, een van mijn favoriete webshops op het gebied van fandom gerelateerde producten. Ik werk echt heel graag met ze samen en zo ook nu. Ik mag namelijk een hele leuke winactie houden.

tv film merchandise customjewels

En voor die winactie mocht ik zelf een prijs uitzoeken. Hoe tof is dat?! Hoewel ik de film zelf nog niet gezien heb, weet ik dat velen van jullie er helemaal weg van zijn: Beauty & the Beast. En hoe tof is het dan dat ik een van jullie blij mag maken met een Belle funko-pop?! Ik ben dol op funko pops en mijn verzameling begint al aardig groot te worden.

https://customjewels.nl/upload/companies/3755159bcfbd8616545369f66cd8cf65//products/funko-pop-disney-beauty-and-the-beast-winter-belle-1-34tc.jpg

Je maakt kans op deze prachtige dame en wel via instagram. Ik vind instagram een fantastisch medium en ik geniet meerdere keren per dag van prachtige foto’s. Ik ga jullie dan ook vragen om je eigen creatieve talent aan te boren voor deze winactie.

Plaats voor 20 mei 2017 een foto die voldoet aan de volgende eisen:

  • Volg Zon en Maan en Custom Jewels op instagram.
  • Laat op de foto ook een referentie naar beiden zien (bijvoorbeeld door een geschreven papiertje, een product van custom jewels, een van mijn kaarsen… wees creatief!)
  • Tag ons in je foto (anders zien we hem niet)
  • Gebruik #cjaynl in je omschrijving
  • Maak er iets creatiefs van (in de breedste zin van het woord :))

Mocht je nog vragen hebben; stel ze gerust.

Een extra hint; custom jewels zoekt rep’s, dus deze foto zou je daar meteen voor kunnen gebruiken!

Heel veel succes! Ik kijk erg uit naar jullie foto’s! Wie weet ben jij binnenkort de nieuwe eigenaar van deze Belle funko!

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

6 responses to “Win | Een winter Belle funko van Custom Jewels

  1. Teun

    Wat een leuke actie, ik ga zeker mee doen! Ik ben al helemaal aan het bedenken hoe ik de referenties kan maken naar customjewels en naar zonenmaan, hier wordt ik creatief van.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.