WIN | Warriors 1 t/m 3!

Geplaatst op 13 december 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015, Winactie / 7 Comments

BAK2015_banner

Een aantal maanden terug (ja, de BAK blijft het hele jaar door ter sprake komen!) kreeg ik een berichtje van Kim Milkyway met een wel heel leuk bericht. Zij wilde namelijk graag een boxset doneren aan de boeken adventskalender en wel van een serie die ze echt heel tof vond. En met klap op de vuurpijl, kreeg ik de boeken zelf ook nog. SAY WHAT!? Ik heb echt de liefde bezoekers ooit.

Foto 23-11-15 17 45 27

Warriors is ook verschenen in het Nederlands, maar het gaat hier om de eerste drie boeken van de Engelse editie. Zelf recenseerde ik Into the wild, het eerste deel, een tijdje terug al en was ik erg positief. Ik had er niet bij stilgestaan hoe menselijk dieren kunnen aanvoelen, als er vanuit hen geschreven wordt.

Wil jij kennismaken met Rusty en alle verschillende kattenclans? Doe dan mee met deze toffe winactie waarbij je de eerste drie delen van de seriein een mooie box ontvangt!

Hoe doe je mee? Maak een shelfie! Oftewel; pronk met je boekenkast! (Ennuh, met een kat is natuurlijk bonuspunten!). Deel jou shelfie via de mail of via social media (vergeet mij niet te taggen met @zonenmaan). Natuurlijk is elke boekenpast purrrrrfect, en zal niet degene met de meeste boeken winnen.

Meedoen kan tot en met 20 december

Succes!

Ik wil Kim Milkyway heel erg bedanken voor het sponsoren van deze winactie <3

Tags: ,

Divider

7 responses to “WIN | Warriors 1 t/m 3!

  1. Mandy Goede

    Alweer zo’n leuke actie…
    Het houd me wel bezig, deze adventkalender…
    En ik moet dringend de boekenkasten gaan afstoffen, kwam ik achter…
    Maar ik stop nog even mijn kop in het zand … Of stof, er ligt genoeg..

  2. Oké, dit wordt hem niet, doordat mijn boeken door het huis heen zwerven, in grote stapels en er, helaas, geen mooie boekenkast of hoek is. De kat is er ook al niet meer. Succes voor degene die mee doen, ziet eruit als een mooie box.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.