WIN | Verslaving – Patricia Bonilla

Geplaatst op 4 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 40 Comments

button

Vandaag is het al weer de 4e dag van de Boeken Adventskalender. Zijn jullie het al zat? Vast niet… Voor mij is dit haast een verslaving om te organiseren: al die blije reacties!

Over verslavingen gesproken… Vandaag mag ik namens Patricia haar boek Verslaving weggeven! Gesigneerd!

Verslaving

Jesmee heeft bovennatuurlijke krachten, die recht tegenover elkaar staan. Ze gebruikt deze krachten dagelijks, maar niet zonder daarvoor een prijs te betalen. Toch kan ze er geen afscheid van nemen.

Al snel wordt ze meegesleurd in een voor haar onbekende, mythische wereld waarin ze continu op de grens staat tussen Goed en Kwaad. Beide partijen vechten om haar bovennatuurlijke krachten.

Jesmee raakt verstrikt in de hele situatie. Voor wie zal ze zich gaan inzetten? Wat moet ze doen? Met wie moet ze omgaan en wat is het beste voor haar eigen veiligheid en gezondheid?

Ondanks haar verwarring wordt al snel duidelijk dat Jesmee sterker en wellicht gevaarlijker is dan iedereen ooit had verwacht.

Jesmee heeft namelijk niet zomaar een gave… Voor haar is het een verslaving!

Ik vond dit zelf echt een heel erg goed boek en ik moet zeggen dat ik sowieso nog nergens een negatief stuk heb gelezen over deze Dark Romance van Nederlandse bodem. Het is echt een boek wat ik iedereen van harte aanraad!

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek?
~ Laat een reactie achter dat je meedoet en waarin je verteld wat jou verslaving is.
~ Voeg Verslaving toe aan je Goodsreads leeslijst
~ Volg Zon en Maan via Bloglovin‘ of mail

Extra kans maken? Deel dit bericht dan via social media.

Meedoen kan tot en met 15 december.

Bedankt Patricia voor het sponsoren van deze winactie.

Tags: , ,

Divider

40 responses to “WIN | Verslaving – Patricia Bonilla

 1. Marion Poeste Thomas

  Ik doe zeker weer graag mee πŸ™‚ Natuurlijk volg ik je al op bloglovin en heb ik verslaving toegevoegd aan mijn goodreads lijstje.
  Of je het geloofd of niet, maar mijn echte ”verslaving” is toch echt boeken lezen. Ik kan gewoon eigenlijk geen dag zonder, al is het maar een paar zinnen, maar het liefst lees ik de hele dag als het kan. Het liefst een boek per dag ,wat ook regelmatig voorkomt. En net als met een verslaving, komt ik hierdoor wel eens in de knoei met daadwerkelijke klusjes in huis, die ik dan vergeet omdat ik helemaal in het verhaal zit. oeps.

 2. nakita

  Ik doe graag mee
  Mijn verslaving is dat als ik aan het lezen ben in een goed boek dat ik niet meer kan en wil stoppen! Ook ben ik shop verslaafd want als ik in de stad ben kom ik nooit met leuke handen thuis

 3. nakita

  Ik doe graag mee
  Ik ben lees verslaafd want kan niet stoppen als ik aan een boek begonnen ben en ik ben shop verslaafd want kom nooit met lege handen thuis

 4. Wat leuk dat je de adventkalender dit jaar weer doet! Ik heb hem vorig jaar ook gevolgt, ik vind het echt een leuk origineel idee! En natuurlijk doe ik ook mee om verslaving te winnen!

  Wat is mijn verslaving, ik denk dat mijn grooste verslaving toch wel lezen is (wat een verrrassing, he als boekenblogger zijnde). Maar het kijken van tv series komt toch ook heel dicht in de buurt van mijn leesverslaving. Ik kan net als bij het lezen helemaal op gaan in een tv serie. Sommige zijn zo verslavend dat ik meteen alle seizoenen wil zien, Pretty Little Liars, Sleepy Hollow en Beauty and the beast waren echt zo verslavend!

  Ook ben ik stiekem wel een beetje verslaafd aan bloglovin, en natuurlijk volg ik jou al een tijdje via bloglovin en heb ik het boek aan mijn to-be-read pile toegevoegd op Goodreads.

  Groetjes
  Irene

 5. sandra

  ik doe ook zeer graag mee, mijn verslaving, kun je eigenlijk meer dan 1 verslaving hebben,
  als dit niet zo is dan is mijn top verslaving echt wel lezen, maar ik heb er zeker meer dan 1tje kleinere verslaving is tv kijken films en series & dan heb ik ook nog mijn huisdiertjes die me aan hun verslaafd geraken door hun liefde die we han hun krijgen en kunnen geven.

 6. Chantalle Bork

  Cliche misschien om dat hier te zeggen. Maar mijn verslaving is toch echt LEZEN. Ik kon zelfs als kleuter al lezen en op vakantie wilden kennissen van mijn ouders niet geloven dat ik echt al kon lezen. Ze dachten dat ik het boekje uit mijn hoofd kon. En toen hebben ze me uitgetest door me een stukje uit de krant te laten lezen. Al van kleins af aan ben ik dus een boekenwurm πŸ™‚

 7. Nancy

  Ik doe graag mee voor dit leuke boek!

  Mijn allergrootste verslaving is natuurlijk het verslinden van boeken πŸ™‚
  Maar daarna komt chocolade! Daar heb ik een zwak voor. Ik zou de zoetigheid moeten laten voor mijn lijn, maar chocolade zal ik nooit kunnen weerstaan. En met een boek en chocolade kan je van mij alles gedaan krijgen πŸ˜€

 8. Mijn verslaving is in deze tijd heel gevaarlijk… Nee, het zijn niet de pepernoten, maar chocola!
  Ik schaam mij bijna om te vertellen, wat er momenteel naast me ligt in een kastje. Owkeej, ik beken!
  Met korting (who doesn’t love korting) heb ik 11 repen Tony Chocolony naast me liggen. En twee chocoladeletters. Nu weet ik dat ik er morgen nog een krijg van mijn mamsie. En waarschijnlijk op stage (basisschool) met surprises ook nog een.
  En bij mijn vriend liggen nog diverse repen, figuurtjes en stukjes chocola. En een adventkalender, met van die kleine chocolaatjes…
  Had ik al verteld dat er ook overal chocoladepepernoten in diverse zakken, potten en schalen liggen?

  *kuch* Ik denk dat ik hulp moet gaan zoeken voor mijn verslaving…

 9. Janita

  Ik doe graag mee aan deze winactie! Misschien niet heel origineel, maar ik ben verslaafd aan boeken (en aan tumtummetjes!) πŸ™‚

 10. Kim Mulder

  Oe, eens kijken of ik inmiddels wel weer mee kan doen (als hij er straks op staat is dat dus gelukt xd)
  Dit boek lijkt me zo ontzettend tof, helemaal omdat de schrijfster een Nederlandse is. Mijn eerste uitgegeven verhaal is ook een Dark Romance en sindsdien ben ik daar dan ook helemaal gek op.
  Om te zeggen dat lezen mijn verslaving is, is absoluut geen leugen, maar wel weinig origineel. Behalve dat ik dus verslaafd ben aan lezen, ben ik ook 100% verslaafd aan het schrijven van een goed verhaal. En telt chocolade ook? En hete thee? Nog beter zelfs als ik een aantal van die verslavingen mag combineren, liefst lekker knus op de bank (A)

 11. fany

  Mijn verslaving is het lezen natuurlijk maar ook het verzamelen van boeken en ebooks omdat ik deze gewoon voor altijd wil hebben haha… een ander delete zijn ebook: ik sla op in the cloud, dropbox,stick,… want moest maar eens verloren gaan…
  En boeken ja ik heb er zovéél dat ik er nu eigenlijk verkoop maar raar deze willen niet weg bij mij dus ja ik ben een boekenmonster… Héérlijk mooie covers staan toch zo goed in mijn boekenmuur en als ik kan kiezen dan ook de hardcover-versie…
  Je volgen doe ik al via Bloglovin met plezier en het boek toevoegen op goodreads zal ik nu doen..

 12. natasja emmen

  lijkt me een geweldig boek en wil het echt dolgraag lezen. Mijn verslaving is drop, vrij onschuldig maar ik MOET het af en toe gewoon hebben dan kan ik echt aan niets anders denken

 13. Nancy van der Zwan

  Mijn verslaving……. chocolade en lezen!
  En de combi… chocolade eten tijdens het lezen…. das het ultieme genieten!

 14. Oeh, ik doe graag mee met deze winactie! Mijn verslaving is Cola, helaas niet zo goed voor de lijn…
  Ik heb het boek op mijn to-read lijst op Goodreads lijst staan en volg jou via bloglovin’.

 15. Anjanie

  Ik doe graag mee.
  Ik ben nog niet zo bekend met goodreads dus ga ik zo even kijken, mijn verslaving is lezen en computeren. Niet echt veel. Ik ga je volgen

 16. Tamara

  Wouw, weer zo’n gaaf boek!

  Haha moet ik gaan praten over mijn verslavingen? :$

  Ik ben verslaafd aan: lezen, chocola, muziek, slapen, nagellak en ja ook roken.

  Oh en ik volg je op bloglovin’ en ofcourse heb ik dit boek toegevoegd aan mijn to read lijst op goodreads.

 17. Anita te Gussinklo

  Mijn verslaving is chocolade, dus nu een geweldige tijd voor mij (haha)
  Ik heb Verslaving toegevoegd aan mijn Goodsreads leeslijst.
  En verder volg ik je via Bloglovin en heb de actie gedeeld.

 18. Bianca Brummelhuis

  Hoi,

  Ik doe graag mee aan deze actie. Mijn grootste verslaving is boeken lezen en boeken kopen. Verder zou je wel kunnen zeggen dat ik verslaafd ben aan chocola, met name sinassnippers en chocorozijnen πŸ™‚ Is het toevoegen van mijn boek aan de wishlist op Goodreads ook goed? Dat heb ik net gedaan. Mijn to read lijst gebruik ik voor boeken die ik al in mijn bezit heb.

 19. Thyrze

  Ik heb aan alle voorwaarden voldaan!
  Naast de obvious leesverslaving ben ik echt verslaaaaaafd aan pasta. Ik kan dat echt wel iedere dag eten. En je mag me ervoor wakker maken om 3u ’s nachts. Lekkeeeeeer!

 20. Ik heb meerdere verslavingen.
  Ik ben gek op boeken lezen en kopen, gek op breien en patronen sparen, sinds we abonnee zijn van Videoland Unlimited van KPN ben ik verslaafd aan diverse series en films kijken. En verslaafd aan mijn man en katten. πŸ˜‰
  Oh, en ik doe uiteraard graag mee.

 21. Melisa

  Mijn verslaving? that’s easy, Books XD verder heb ik niet echt een verslaving denk ik. Misschien me 20 series die ik volg? I dunno really. Zout verslaving, werkt dat ook? uhhh, nope I’ll just stick to books. One can never have to many books. (But I could use a library right about now XD) Shared on fb, Twitter wilde niet meewerken ~.~ xx

 22. Leuk, ik doe mee. Volgde je al op bloglovin en heb Verslaving al een hele tijd op Goodreads staan. Mijn verslaving is YouTube. Ik volg vooral veel Britse YouTubers en de meesten vloggen ook dagelijks. Veel filmpjes om te kijken dus en ik kan er geen genoeg van krijgen.

 23. Ben al lang benieuwd naar dit boek! Daarnaast voldoe ik natuurlijk aan alle eisen. Mijn allerallergrootste verslaving is natuurlijk lezen. Maar wat ik ook echt niet kan laten liggen is chocola. OkΓ©, laten liggen kan nog wel, maar zodra ik eenmaal begonnen ben… Dan komt de reep wel op. En dan met name Milka Oreo repen..

 24. verslaving toegevoegd op goodreads, ik volgde je al via Bloglovin en bericht gedeeld via twitter. Naast boeken ben ik erg verslaafd aan oreo koekjes …

 25. Liz

  Via bloglovin volgde ik je al.

  Mijn verslaving is denk ik toch wel letters. En dan bedoel ik geen chocoladeletters (hoewel die ook lekker zijn) Nee, ik heb het over getypte letters, geschreven letters, gedrukte letters. Verhalen dus.

 26. Ik volg je blog en kijk iedere keer weer uit naar de email notificaties πŸ˜‰
  Mijn verslaving.
  Tja
  Goeie vraag
  Ik kan wel zeggen dat het TV series kijken is, of boeken lezen, maar ik wissel het allebei een beetje af. En internet surfen…
  Okay okay ik heb iets. Mijn verslaving is dingen doen waardoor ik wat ik daadwerkelijk moet doen niet hoef te doen.
  Hoe bedoel je, proefwerk morgen? INTERNET!
  Hoe bedoel je, supermarkt is bijna dicht? BOEK!
  Hoe bedoel je, oma komt eten? TV SERIE!
  Wat kan ik zeggen, zo ben ik nou eenmaal xD

 27. Manon

  Mijn verslaving? Verzamelen. Zonder meer. Ik verzamel spelletjes, games, logische puzzels (je weet wel van die houten), steentjes…Thee ook heel erg. En boeken. Zeker boeken πŸ˜› Dus als je me zou willen helpen…Zou heel mooi zijn als ik dit boek zou kunnen winnen πŸ˜›

 28. Marjolein

  Ik geloof dat ik verslaafd ben aan studieontwijkend gedrag, ik weet niet hoe ik mijn neiging hiervoor anders moet verklaren.. Ik bedenk de raarste dingen om niet te leren(waaronder twee weken inhalen van het niet meedoen aan winacties omdat ik steeds… te lui… was) en ik doe er niks aan ook.. Soms houdt dat zelfs in dat ik m’n kamer ga opruimen, alle pennen in het huis ga checken of ze het nog doen, of mijn agenda op mijn mobiel gedetailleerd invullen(dus ook slaaptijden, eettijden enzo ;-)) Aangezien ik niets anders doe dan dit, noem ik mijn SOG een aardige verslaving…

 29. Sylvia

  Volgens mij heb ik meerdere verslavingen, lezen (gevolg (soms) slaapgebrek of te weinig tijd voor dingen die moeten), blogs volgen (een verslaving van het afgelopen jaar, maar er worden zoveel leuke blogs geschreven en je wilt het eigenlijk allemaal volgen), een lach op iemands gezicht brengen, knuffelen (met onze honden en pups als we een nestje hebben) en genieten van alle kleine dingen (als je daar verslaafd aan zou kunnen zijn). Verslaafd zijn is niet erg, maar zorg dat het je leven positief beΓ―nvloed!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.