WIN: Vampire academy & lees met mij mee!

Geplaatst op 17 maart 2014 door Emmy in Winactie / 21 Comments

Het is bijna lente. En van de lente worden we vrolijk.

Ik werd benaderd door uitgeverij Moon of ik vampire academy wilde lezen en wilde meewerken met een winactie. Dat leek me uiteraard hardstikke leuk, want ik heb al heel veel goeds over deze serie gehoord en geef mijn lezers ook graag de kans een goed boek te kunnen lezen. Daarom maak jij vandaag kans op een van de drie filmeditie boeken!

Vampire academyΒ 

Lissa Dragomir, prinses van de Moroi, is een sterfelijke vampier die beschermd moet worden tegen de Strigoi: de onsterfelijke vampiers die wreed en gevaarlijk zijn.
Rose, de beste vriendin van Lissa, is een dhampier: half mens, half vampier. Zij leidt een gevaarlijk leven dat in dienst staat van het beschermen van Lissa. Want de Strigoi zijn vastbesloten Lissa een van hen te maken. Rose en Lissa moeten voortdurend op hun hoede zijn, en verliefd worden is streng verboden, want de Strigoi kunnen elk moment toeslaan…

Dit keer leek het me een leuk idee als de winnaars het boek binnen een bepaalde tijd lezen en hun mening daarover aan mij doorgeven, zodat ik deze kan verwerken in mijn eigen recensie. Is dat niet leuk? Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in om dit boek te gaan lezen!

Sta jij nu te springen van ongeduld? Laat dan een reactie achter dat je mee wilt doen!
Uiteraard zou ik het ook heel leuk vinden als je het zou delen via social media en dat je me gaat volgen via Bloglovin’!

Je kunt meedoen tot en met 24 maart.

Ik wil uitgeverij Moon graag bedanken voor het sponsoren van deze winactie.

Tags:

Divider

21 responses to “WIN: Vampire academy & lees met mij mee!

 1. Ik heb deze film tijdens de voorverteling gezien en ik heb er erg van genoten. Het boek heb ik nog niet gelezen maar het lijkt mij erg leuk om het boek te lezen. Het is natuurlijk helemaal leuk om dat tegelijk met andere te doen. Op deze manier kan ik mijn mening met andere delen. Dat vind ik altijd super leuk! Ik volg je al op de social media en op bloglovin!

 2. Tuurlijk wil ik meedoen! Lijkt me super gezellig om een keertje met jou mee te lezen, hihi. Dieuwke is altijd super enthousiast over dit boek en roept dat ik het ook moet lezen, maar ik heb het nog niet xD

 3. Dit lijkt mij een erg leuk boek, ik heb al veel over deze serie gehoord! Ik vind het ook erg leuk om mijn mening met anderen te delen πŸ™‚ Ik volg je op Bloglovin en heb je artikel gedeeld op Facebook.

 4. Deze serie staat echt al jaren op mijn to read lijstje maar ik heb er nog geen één boek van, haha! Ik doe erg graag mee aan de winactie πŸ˜€ Het boek rond dezelfde tijd lezen is ook wel een heel leuk idee! Alhoewel jij altijd mega snel leest, hehe :p

 5. Marjolein de With

  Dit boek kost steeds geld om te reserveren bij de bieb, en dat zie ik als een teken van bovenaf dat ik hem niet moet lenen, maar hebben.. Ik loot graag mee!(:

 6. Ik doe echt heel graag mee met deze winactie van de Vampire Academy. Toen ik het boek voor het eerst zag schrok ik wel een beetje van de roze kaft. Maar de meiden van Storyhunters vertelde mij (Eigenlijk vooral Joanne en Esmee) dat ik het toch maar een poging moest geven omdat het boek echt super is! Ik probeer films waarvan ik het boek nog niet heb gelezen te vermijden maar als ik dit exemplaar heb kan ik hem eindelijk zien! Ik ga nu even een tweet het wijde web insturen. Ik volg je al op alle social media kanalen πŸ™‚

 7. Ik heb geprobeerd dit boek te lezen, maar het lukte niet helemaal. Misschien omdat het een ebook was, en ik bepaalde boeken fijner vind lezen als fysiek boek, dus ik doe sowieso mee! Misschien dat ’t me dan wel lukt om ‘m uit te lezen! ^^

 8. Ik heb de hele serie al in het engels gelezen en wacht nu met smart op het volgende idee van de spin-off boekenreeks ‘Bloodlines’ Love it.

  Stiekem zou ik graag de filmeditie willen winnen, maar toch hoop ik dat iemand hem krijgt, die nog geen enkel boek van de serie heeft. ^^

  Leuke wedstrijd Emmy!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.