WIN twinmarkers en een te tof notitieboekje

Geplaatst op 22 januari 2017 door Emmy in Winactie / 17 Comments

Een van de winkels waar ik het liefst ga shoppen is de Action. En dan hebben ze de laatste tijd ook nog eens van die fantastisch leuke spulletjes waar je gewoon helemaal hebberig van wordt! Onlangs lagen er weer een aantal echte hits in de winkel die ontzettend snel uitverkocht waren. Ik heb er een aantal weten te scoren en daar wil ik een van jullie graag blij mee maken.

Een van jullie wint dit leuke pakketje met het volgende:

 • Een doosje met 12 twinmarkers in de kleuren roze/rood.
 • Een roze hardcover notitieboekje
 • Een oranjekleurig schrijfje met deze toffe quote.

Achteraf denk ik; had ik ook nog maar wat washitape gehaald, dus wie weet dat ik dit ook nog ga halen. Ik heb er gewoon zin in om iemand eens lekker te verwennen. Ik hoop dat de winnaar er vele creatieve uurtjes mee gaat krijgen en wie weet dat de bookstagrammers onder ons ook nog wat mee kunnen!

Wil je kans maken? Stuur dan voor 31 januari een foto met daarop een door jou gehandletterde quote (extra credits als je er een bookstagram waardig geheel van maakt). De quote luidt: Liever een boek in mijn hand, dan 10 op de plank. Jullie kunnen hem mailen naar emmy@zonenmaan.net (delen op insta mag ook, maar zorg er dan echt voor dat ik getagd ben, mail hem voor de zekerheid.) SUCCES!

Bewaren

Tags:

Divider

17 responses to “WIN twinmarkers en een te tof notitieboekje

 1. Wat een superleuke actie! (Ik hoef niet mee te doen, want ik heb ze al in huis 😉 ). Washitape tip: AliExpress. De leukste tapejes tegen kleine prijsjes, je moet er alleen op wachten. De shop ‘Novelty House’ is hier favoriet. En AliExpress heeft ook een goede regeling mochten de tapejes kwijt raken in de post.

 2. De washitape van de Action is zeker leuk, en fijn, vind ik 😉
  Ik heb toch weer meegedaan. Op de een of andere manier loop ik de twinmarkers elke keer mis, alleen al daarom dus! En het is gewoon een supertoffe actie, en handlettering is leuk om te doen, en en en … 😀

 3. Kim

  Wat een leuke actie! Zelf ga ik niet deelnemen … mijn creativiteit op een schaal van 10 circuleert ergens tussen 0 & 2 ha ha :-p. Ik heb al een aantal twinmarkers van de action gekocht (na je blog van een aantal maanden geleden). Het is me helaas nog niet gelukt om ze zo te gebruiken als jou … Dus ik kijk er naar uit om anderen hun prachtige creaties te zien! Veel succes aan de deelnemers 😉

 4. Sandy van der Kolk

  Oeps… heb ik eigenlijk nog nooit gedaan… even kijken of ik van de week tijd heb om er iets van proberen te maken 😉 Leuke actie!!

 5. Simone

  Leuk! Ik kan nooit genoeg notitieboekjes/schriften hebben om in te schrijven:)
  Ik volg je sinds 4 weken en ik heb genoeg boeken voorbij zien komen die ik misschien ook een poging wil geven om te lezen. Dit is de eerste actie waar ik aan mee zal doen dus ik zal m’n best doen:) (nu kijken hoe ik het geheel bookstagram waardig kan maken want bijna al m’n boeken zitten in dozen vanwege de verhuizing:(

 6. Rosanne

  Ah shit, meedoen voor 31 januari lukt niet meer. Ik doe bij de volgende winactie weer mee.
  Trouwens, ik vind het idee van deze actie heet leuk en heerlijk creatief 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.