WIN | Tris tattoo ketting van Custom Jewels

Geplaatst op 3 december 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015, Winactie / 60 Comments

BAK2015_banner

Goedemorgen allemaal bij deze derde dag van de Boeken Adventskalender 2015! Deze winactie wordt gesponsord door Custom Jewels, die mij een prijs hebben laten uitzoeken uit hun webshop. Ik zag natuurlijk een heleboel mooie dingen, maar besloot uiteindelijk te gaan voor een divergentsieraad, omdat Veronica Roth morgen en overmorgen in Nederland is!

Deze Divergent ketting is natuurlijk geinspireerd op de vogel tattoo van Tris. De ketting is zwart, net zoals de vogel bedels die eraan hangen. Tris heeft de tattoo specifiek zo laten zetten, omdat het hiervoor staat:Β ‘One for each member of the family I left behind’.Β De ketting is 51cm lang en kan nog verlengd worden tot 58,5cm.

Wil jij kans maken op deze mooie ketting? Laat dan een reactie achter dat je mee wilt doen en like de facebookpagina van Custom Jewels.

Je maakt extra kans door mij te volgen op twitter, instagram, facebook en bloglovin‘. Vermeld in je reactie welke stappen je allemaal hebt gedaan.

Je kunt meedoen tot en met 9 december.

Deze winactie wordt gesponsord door CustomJewels.

Tags: ,

Divider

60 responses to “WIN | Tris tattoo ketting van Custom Jewels

 1. Kim Milkyway

  Ik doe graag mee voor deze mooie ketting! πŸ™‚

  Ik volg Custom Jewels via Facebook en jou via Facebook en Bloglovin. =)

 2. OE! Ik doe graag mee! Je hebt een hele goede keus gemaakt πŸ˜‰ . Ik stalk je op alle social media al en ik heb ook de facebook pagina van custom jewels geliked πŸ™‚ Ik maak graag kans

 3. Kim

  Wat een leuke ketting! Ik doe graag mee met de wedstrijd! Ik heb Custom Jewels geliked op facebook en ik volg je op alle sociale media πŸ˜‰

 4. Janita

  Ik doe graag mee aan deze winactie, de ketting is echt geweldig! Ik volg customjewels op FB en ik volg jou op Twitter, FB en bloglovin.

 5. Eline

  Oh zoveel leuke winacties! Ik volg je al even op facebook, bloglovin en instagram en de fbpagina van customjewels is ook al een tijdje geliked ?

 6. Roos van Lunsen

  Ik doe graag mee πŸ˜€

  Ik volg je op twitter, instagram, facebook en bloglovinβ€˜
  En ik heb de fb-pagina van Customjewels geliked πŸ™‚

  Gave actie, bedankt!

 7. Wilma van 't Hof

  Prachtige ketting. Ik doe graag mee.
  Volg je op Bloglovin’ en ook op Twitter (@prulleke).
  Beide sites, die van Custom Jewels en natuurlijk ook Zon en Maan geliked.

 8. Sylvia

  Wauw! Zou heel graag deze mooie stoere ketting dragen! Volg via FB (eigen naam) en alle extra wegen onder variaties van (@)TurtleBookwurm.

 9. Jill

  Oehhh ik doe graag mee, zooo mooi!
  Heb die ook als poster op mn kamer omdat ik m graag als tattoo wil, maar het niet aandurf. Als ketting is het dan dus een supermooi alternatief! ????

 10. Lisa de Neef

  Ik doe heel graag mee! Ik volg je op alle social media behalve Instagram (heb ik nogsteeds niet). Custom Jewels had ik al ver in het verleden geliked. Super gave actie Emmy! ?

 11. JJ

  Oeehhh! Ik doe mee!

  Ik like je op facebook ( JJ Javed )
  Ik volg je op twitter ( @xGottaLoveYou )
  Ik volg je op instagram ( @jaweriatjuh )
  en ik volg je ook op bloglovin!!

  Fingers crossed!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.