WIN | The cage @ Killing my darlings

Geplaatst op 15 december 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015, Winactie / 5 Comments

BAK2015_banner

Vandaag op de 15e dag van de Boeken Adventskalendermaand, mag ik namens Best of YA het boek The cage weggeven. Zelf las ik het boek in het Engels, omdat de Nederlandse editie toen nog niet verschenen was.

The cage 1 - The CageWat doe je als je wakker wordt en de wereld zoals je die kent is verdwenen?

Vijf tieners, drie jongens en twee meisjes, worden wakker in een omgeving die ze niet kennen. Niemand weet waar ze zich bevinden en hoe ze er zijn gekomen. Samen proberen ze erachter te komen waar ze zijn en vooral hoe ze er weg kunnen komen. Maar wegkomen blijkt onmogelijk. Vanachter de zwarte ramen die zich overal in het landschap bevinden worden ze geobserveerd door de Kindred; buitenaardse wezens die hen vertellen dat de aarde niet meer bestaat. De vijf jongeren zijn de laatste overlevenden en hun belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de mensheid niet uitsterft. Maar is dat wel de echte reden van hun verblijf in de Cage? Moeten ze ontsnappen uit deze buitenaardse gevangenis of berusten in hun lot en hier een nieuw leven opbouwen? En wat als ze ontsnappen? Welke wereld ligt er buiten de muren? Langzaam maar zeker ontdekken ze meer over de Kindred en hun bedoelingen en ondertussen lopen de spanningen tussen de bewoners van de Cage steeds hoger op…

De winactie van vandaag wordt gehost door Tim van Killing my darlings. Hij zal je precies vertellen wat je moet doen om kans te maken op dit boek. Heel veel succes!

Ik wil Best of YA bedanken voor het sponsoren van deze winactie.

Tags: ,

Divider

5 responses to “WIN | The cage @ Killing my darlings

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.