Win de Tahereh Mafi Special van Celebrate Books

Geplaatst op 13 februari 2018 door Emmy in Winactie / 45 Comments

Het is geen geheim dat ik fan ben van de boxen van Celebrate Books. Ik geef mijn geld graag uit aan de fantastische boxen die worden samengesteld om de Nederlandse boekenmarkt, een fantastisch bedrijf en vele andere kleine bedrijfjes op deze manier te steunen. Ik ben dan ook ontzettend blij met het feit dat ik keer op keer weer voor Celebrate Books mag ontwerpen (de quotekaarten, het stramien van het kwartet en vele goodies). En tja, vooral die specials zijn ook altijd erg leuk.

Een van de specials van het moment is de Tahereh Mafi special, waar naast alle boeken in paperback (met een waarde van bijna 50 euro!) ook nog eens een aantal toffe goodies zitten. En dat allemaal voor nog geen 30 euro. Als dat geen mega feest op je deurmat wordt…

Ik mag namens Celebrate Books een van de Tahereh Mafi boxen weggeven! Hoe vet is dat!? De box wordt eind februari verstuurd, dus als je er zeker van wilt zijn dat je er ook eentje krijgt, dan is hij hier te vinden. Heb je de boeken al? Dan kan je de box voor vijf euro minder zonder de boeken bestellen. Mijn tip: koop de box met boeken en geef deze cadeau aan je bestie!

Hoe maak je kans op deze fantastische box?

Laat voor 21 februari een reactie achter op deze blogpost waarin je aangeeft wat jouw favoriete goodies zijn. Daarnaast volg je Celebrate Books en Zon en Maan op instagram en facebook (of een van de twee als je geen insta of fb hebt).

Celebrate books: Facebook / Instagram

Zon en Maan: Facebook / Instagram

Heel veel succes! De winnaar wordt op 21 februari op fb en instagram bekendgemaakt.

Tags:

Divider

45 responses to “Win de Tahereh Mafi Special van Celebrate Books

 1. Aah, wat een leuke winactie! Ik heb maar drie boxen ontvangen, en mijn favoriete goodies waren sowieso de mok, handtekening kaarten en exclusieve boekenleggers. De mok spreekt voor zich, maar de handtekeningkaart is toch wel heel speciaal om te hebben, net als exclusieve boekenleggers 🙂

 2. Desiree

  Ik volg jullie overal, zowel op insta (@dezdumbledore) en op Facebook (Desiree van Dam). En ik volg jou op bloglovin’. Mijn favoriete goodies zijn toch bookish kaarsen denk ik. Al vind ik fanart/prints ook wel errug gaaf en mokken ook.

 3. Dionne

  Ah leuke winactie! 😍 ik ben gek op sokken, notitieboekjes, mokken, kussens, dekentjes, aparte boekenleggers, pennen en eigenlijk van alles wat bruikbaar is. Beide volg ik al op beide kanalen 🙂

 4. Rebecca vS

  Aaaaah wat een geweldige winactie Emmy! 😍 Ik heb nog geen enkele van Tahereh Mafi’s boeken gelezen dus dit zou wel de ideale kans zijn! Ik volg jullie beiden nu op IG! ❤️ Mijn favoriete goodies zijn zonder enige twijfel bookish kaarsen, thee en art prints! 👌😍❤️

 5. Daniek

  Wat een toffe winactie!💕 Ik denk dat de fanart prints, de kaarsen en de exclusieve boekenleggers toch wel mijn favoriete goodies zijn! Ik volg jullie allebei op Instagram(@sharethebooklove).

 6. Oehh super leuk! Ik heb al enorm veel over de serie gehoord, dus ik zou hem graag zelf eens lezen. De leukste goodies vind ik eigenlijk alles waar leuke bookquotes op staan zoals tote bags, tassen, boekenleggers, dekentjes, …

 7. Sigrid Heus

  Wat een awesome winactie! Ik heb de boeken van de Vrees Me-serie nog niet, maar wil ze ontzettend graag lezen! Ik heb bijna alle boeken die Blossom Books heeft uitgegeven, behalve deze!😄 Ik wil ze graag dolgraag hebben.
  Mijn favoriete goodie is toch wel echt een totebag! Ze zijn altijd zo leuk en zo gemakkelijk! Je doet je spullen erin en hup, zo weg! Ik gebruik ze ook voor school, zodat ik iedereen kan showen dat ik een trotse boekenwurm ben. Vaak vragen ze me ook ‘Waar heb je die vandaan?’ En dan vol trots kunnen zeggen: ‘Die en die website. Ze zijn ontzettend leuk, en ik zou zeggen, bestel gelijk zoiets erbij!’
  Aka, ik hou van totebags haha❤
  Fingers crossed! (En ik zal ook mn totebags kruisen🤗)

 8. Aniek

  Mijn favo goodie is de kleine, dikke totebag voor boeken. Die gebruik ik als ik naar het strand ga en ik mijn boek niet onder het zand wil hebben. Ook zag ik vaker mokken en notitieblokjes zien langskomen en die vind ik ook heel tof.

 9. Cynthia I.

  Wat een leuke actie Emmy!
  Wat is mijn favoriete goodie?! Waar moet ik beginnen?! Ze zijn allemaal zo leuk! Maar als ik iets moet kiezen, dan heb ik toch een zwak voor mijn eerste CB box! De arty party box. In die box zat een prachtige ketting van Duizend Stukjes en die heb ik nog altijd regelmatig om!
  Maar ik heb nog zo veel goodies die ik echt gaaf vind!

 10. Rémi

  Hoi! Wauw, wat een winactie. Ontzettend bedankt hiervoor! Ik zit namelijk ont-zet-tend te twijfelen of ik de box zal kopen. Ik wil hem heel graag, maar dertig euro vind ik best veel (niet voor de waarde van de box, dat absoluut niet, maar gewoon het bedrag :’). Daarom kan ik meedoen aan deze winactie echt niet laten. Mijn favoriete goodie? Dat is moeilijk, want alle goodies zijn stuk voor stuk ontzettend leuk. Toch denk ik dat ik toch voor de mokken ga. Ik kan er niets aan doen, ik hou gewoon heel erg van mokken. De mokken die in de boxen zitten vind ik onwijs leuk en ik baal er stiekem nogal van dat ik er maar eentje heb (ik koop telkens een boek, in plaats van de mok waarvoor ik eigenlijk naar de boekwinkel ging, oeps :’). Maar ook de bookish-sieraden die weleens in de boxen zaten vind ik heel erg mooi!
  Ik volg jullie beiden op Instagram (@aqueenofbooks), ik heb alleen geen Facebook. 🙂

 11. Mireille

  Ik volg jullie beiden op Instagram, ik heb helaas geen Facebook. Mijn favoriete goodie is de book jar. Maar ik vind kaarsen ook gaaf! Totebags heb ik er nog 0 van, kan er ook nog wel bij :p

  En zeep vind ik ook echt vet! Een andere leuke goodie is een mok. Ik ben dol op mokken, ik drink elke dag wel thee (thee is ook een leuke goodie!).

  Het lijkt mij erg gaaf om deze box te winnen, omdat ik nu al mijn boeken al verslonden heb en deze serie op mijn tbr lijstje staat. Super tof dus!

 12. Jamie Lee Zonneveld

  Wat een super leuke winactie. Ik heb nog nooit een box kunnen kopen van hun, maar ik vind de speciale kaarsen altijd van die leuke goodies

 13. Manuela Snoek

  Wauw super leuk!
  Mijn favoriete goodies waren🤔
  Het belle klipbord.. de tinkerbell kaart
  Elsa mok, rhysand tegel… want wie wil die nou niet 😍. De quotecards! Ja zeker die ook, altijd mooi en een echt spaaritem. Omg het kleedje! Yup die is nog steeds in gebruik. De kaars uit wonderland box ruikt heerlijk! De fanart uit december box! Heeeel mooi. Uhmmm… als dat nog niet genoeg is ga ik gewoon even verder… de boekenleggers van celaena, shadowhunters en hp. Omg voor ik het vergeet het zeepje uit de cinder box wauw ruikte echt heeerlijk, heb ik trouwens gekocht dankzij jou video unboxing. Het spiegeltje van rhysand en feyre. Bodylotion van behind the pages. Rode notitieboekje en schrift van levana. Onderzetters van helena, denearys, simon en peeta. 🤷 dat was het wel zo’n beetje 😂😂 bijna alles opgenoemd. Ik ben snel blij te maken maar zou bijv. Ook blij zijn met een haarborstel met quote erop van het boek in de desbeteffende box.

  Ik volg zon en maan, en celebrate books op fb ☺ 🤞

 14. Margo Mortier

  Oeeeh! Fantastis leuke winactie. Die boeken zijn geweldig en tot mijn grote schande heb ik ze nog steeds niet!
  Om op je vraag te antwoorden: ik vind mokken héél erg leuk. Die verzamel ik dan ook en zeker met name die die boekgerelateerd zijn. Ook heerlijk om een lekker warme chocomelk of koffie te drinken tijdens het lezen. Verder hou ik ook erg van bookplates en vind ik de bookjarns van Blossom books heel leuk (en handig) zo trakteer ik mezelf snel op een boek!

  Ik volg jou en celebrate books op fb en op instagram.

  Groetjes!

 15. Sanne de Waard

  Wat een gave actie! Mijn favoriete goodies zijn mokken, tassen en de gesigneerde quote kaarten. Ik volg jullie op fb en insta (sannejms) (books.on.the.moon)

 16. Lore van Dun

  Zo’n leuke winactie! Nu celebratie books stopt wil ik nog zo veel mogelijk boxen meenemen! Mijn favoriete goodies waren het dekentje, de book jar, kaarsen en de kaarten iedere keer. De gesigneerde versies waren helemaal geweldig. Ze hebben allemaal een mooi plaatsje in mijn kast! De notitieblokken en to read lijstjes zijn ook geweldig en worden regelmatig gebruikt!

 17. Daniella

  De mokken, het dekentje, sokken, totebags, de prachtige quote/handtekeningen kaarten en boekenleggers😍, zou zelf nog graag een metalen boekenlegger willen behorende bij een mooie hardcover, volgen deed ik al op Facebook en instagram

 18. Emma

  Wat een onwijs leuke actie! Mijn favoriete goodies zijn quote kaarten, mokken, kussenslopen en kaarsen! Ik volg jou op Facebook en Instagram!

 19. Petra W.

  Super actie Emmy! Ik volg jullie op FB en IG.
  Favoriete goodies: het dekentje!!! Maar ook kaarsen, waxmelts (leuk in de HP box) en het Belle clipbord. Bookish sokken zijn ook leuk!

 20. Wilma klein willink

  Wat een leuke actie.
  Jammer genoeg kan ik de boxen niet bestellen ivm te weinig geld daarvoor hebben maar als ik de goodies al voorbij zie komen, maakt dat mij erg blij.
  Min favorieten zijn toch wel boekenleggers, kussenslopen en mokken.

 21. Mirjam Adriaenssens

  Wat een leuke actie, ik ben benieuwd naar deze serie. Mijn favoriete goodies waren de fleecedekens en de drinkbeker en ook de mokken vind ik altijd heel leuk. Ik volg zowel jou als Celebrate books op insta en facebook.

 22. Melissa Blad

  Wat een superleuke actie!! Er zijn zoveel leuke goodies! Voornamelijk ben ik zelf echt fan van de bookish kaarsen, de boekenleggers en de tegeljes😍

 23. Leah noordhoek

  Toffe actie
  Mijn favoriete goodies zijn toch wel kaarsen of theetjes alhoewel ik ook notitieblokjes erg leuk vind, oh en ook boekenleggers, eigenlijk alles wel 😊

 24. Sabrina Wannet

  mijn zusje wilt al een tijdje deze boeken en spul dat er bij hoort dus vandaar dat ik voor haar mee wil doen. voor mij zijn de favoriete top 4 bookgoodies:
  1. de tegeltjes
  2. bookish kaarsen zo gaaf dat je ze niet wilt gebruiken
  3. de boekenleggers
  4. die heerlijke bookish thee

 25. Martina

  O wat gaaf!!!
  Mijn favoriete goodies zijn boekenleggers(vooral magnetische) en mokken. En de mokken omdat ik daar mijn stiften en potloden in bewaar ♥️

 26. Fien De Smet

  Mijn favoriete goodies zijn nog altijd (misschien heel cliché) de mokken en tassen, omdat het echte gebruiksvoorwerpen zijn en mensen daaraan echt mijn liefde voor boeken kunnen zien. De andere goodies zoals bladwijzers of beeldjes gebruik ik dan weer om mijn boekenkast op te fleuren. De quotekaarten vind ik ook super omdat ik die dan inlijst en door heel de kamer hang!

 27. Monique L.

  Mijn favoriete goodies zijn mokken. Ik vind het fantastisch om tijdens het lezen een kopje thee te drinken en dat kan het beste met een boekige mok. Daarnaast vind ik plaids, tassen, kaarsen en boekenleggers ook super gave goodies!

 28. Anne

  Mijn favoriete goodies zijn toch wel de tassen omdat ik die echt overal voor gebruik. De fleece deken vond ik er ook gaaf uitzien net als bepaalde fanarts. Ik volg jullie natuurlijk allebei op instagram.

 29. Andrea

  Weer zo’n superleuke winactie 😀 Ik doe graag mee. Mijn favoriete goodies zijn magnetische boekenleggers, boekige sierraden en notitieboekjes. Kaarsen, artprints en totebags vind ik ook tof. Eh, eigenlijk heel veel dus.

 30. Sylvia

  Leuke actie! Mijn favoriete goodies zijn de mokken, maar zeker ook de kaarsen en totebags zijn top goodies 😉
  Volg jullie natuurlijk op beide plaatsen, fb eigen naam en instagram onder TurtleBookwurm.

 31. Silke Geven

  Wat een leuke winactie! Mijn favoriete goodies die ik al in boekboxen ontvangen heb zijn mokken, kaarsen en totebags. Ik zou heel graag eens een book sleeve ontvangen omdat het wel super handig is om je boeken ergens mee naartoe te nemen zonder dat ze beschadigd raken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.