WIN | Schimmenschuw

Geplaatst op 2 december 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015, Winactie / 10 Comments

BAK2015_banner

Tijdens het organiseren van de Boeken Adventskalender word ik soms door schrijvers benaderd of hun boek misschien wat is voor deze leuke feestmaand. Zo werd ik ook aangesproken door schrijfstersduo Johanna Lime over hun boek Schimmenschuw. En ik was meteen enthousiast! Het is namelijk heerlijk om fantasy van eigen bodem te kunnen aanprijzen en daarom was ik erg blij dat zij een boek ter beschikking stellen. Heel erg bedankt!

Schimmenschuw

Als het zomercircus van Droam in Tulle komt, speelt Kamilia voor waarzegster, maar als ze voor zichzelf de toekomst wil zien, wordt ze meegenomen door avatars en valt door een tijdpoort.

Al gauw blijkt dat Kamilia in een ver verleden terecht is gekomen, op Chyndyro, een zusterplaneet van Laskoro. Ze wordt naar de matriarch gebracht en krijgt in de tempel te horen dat ze door zeven landen moet reizen om zeven punten van een ster te verzamelen. De zevenster vormt de sleutel van de enige tijdpoort die hier is. Er liggen onmogelijke opdrachten op haar te wachten.

Dan krijgt ze ook nog eens te maken met geesten van draken die haar tegenwerken. Kamilia wordt bij haar zoektocht geholpen door een groepje trouwe vrienden en ontdekt dat ze een speciale magische gave bezit. Maar is het genoeg om de opdrachten te vervullen en naar huis terug te keren?

Om kans te maken op dit boek moet je een zo volledig mogelijk antwoord geven op de volgende twee vragen. Onder de goede inzendingen wordt het boek verloot.

  1. Hoe komt Johanna Lime aan de achternaam Lime?
  2. Op welke twee planeten speelt zich het verhaal van Schimmenschuw af?

De antwoorden zijn te vinden op de website van Johanna Lime. Bezoek ook eens de facebookpagina, zodat je op de hoogte blijft van het nieuws rondom deze schrijvers.

Stuur je goede antwoorden naar boekenadventskalender@gmail.com ovv Schimmenschuw. Meedoen kan tot en met 8 december.

Succes!

Tags: ,

Divider

10 responses to “WIN | Schimmenschuw

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.