WIN | Schaduw van de Tijd

Geplaatst op 5 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014, Winactie / 24 Comments

button

Na gisteren met trots een boek van Nederlandse bodem te hebben mogen aankondigen; mag ik daar vandaag mee doorgaan! Hoe leuk is dat!? Zo kunnen jullie kennismaken met de mooiste verhalen die ons koude Kikkerlandje te bieden heeft. Boeken die je wellicht nog helemaal niet kende. Daar gaan we zeker verandering in brengen!

Namens Jen Minkman mag ik de gelukkig winnaar namelijk het boek Schaduw van de tijd aanbieden. Ik heb zelf erg genoten van dit boek en ik hoop dat degene die wint er net zo veel van gaat genieten. Als je wint, dan mag je kiezen: of je krijgt de paperback, of het e-book.

Schaduw van de Tijd

Hannah is wel toe aan een heerlijk rustige zomer, dus gaat ze samen met haar broer Ben naar het vakantiehuisje van hun moeder in Arizona. Daar loopt ze Josh, de oude jeugdvriend van Ben, na jaren weer tegen het lijf. De kleine jongen uit het Navajo-reservaat is plotseling niet zo klein meer, en Hannah voelt meer voor de volwassen Josh dan alleen maar vriendschap.

Al snel is het gedaan met de rust. Nacht na nacht wordt Hannah geplaagd door vreemde nachtmerries over het verleden van de Navajo’s en griezelige schimmen die haar achtervolgen. De schaduwen komen steeds dichterbij… en waarom komt Josh ook in haar dromen voor?

Soms is het verleden nog niet echt voorbij.

Maar wat moet je nou doen om te kunnen winnen? Niet zo veel!
~ Like de facebookpagina van Jen Minkman
~ Volg mijn blog via bloglovin’ of e-mail.
~ Voeg Schaduw van de Tijd toe op Goodreads
~ Laat een reactie achter op dit bericht waarin je verteld dat je meedoet en jouw grote droom verteld.

Je kunt meedoen tot en met 15 december

Bedankt Jen, voor het sponsoren van deze actie!

 

Tags: ,

Divider

24 responses to “WIN | Schaduw van de Tijd

 1. nakita

  Ik doe mee!!
  Mijn grote droom is om mijn leven te delen met iemand die echt van me houdt, dat we samen in een groot huis wonen waar ik mijn boeken wanden kan maken en om mijn eigen bakkerij onder me huis te hebben en om een succes te worden

 2. Jaaaaa deze wil ik supergraag 😀 Gisteren stond ‘ie zelfs nog in het lijstje van boeken die de Sint in mijn schoen mag leggen – so ya know I ain’t lying 😀

  Mijn grote droom is eerlijk gezegd om heel rijk te zijn, haha! Dat klinkt verschrikkelijk oppervlakkig en hebberig, maar dat is het eigenlijk niet: geld betaalt je immers de luxe om te doen wat je wilt en op je eigen tempo te leven – niet het tempo van je job, lening afbetalen en een pensioen dat maar nooit nadert. In mijn geval betekent ‘doen wat je wilt’ dan ook voor de rest van mijn leven boeken schrijven! Gezien dat helaas een carrièrekeuze is waar je niet meteen rijk van wordt en ik toch mijn toekomstige gezin een goed leven wil kunnen bieden … tja … droom ik dus van veel geld 😀

  (en met dat geld kan ik ook veel boeken kopen – toch ook mooi meegenomen hé :p)

 3. Marion Poeste Thomas

  Ik doe graag mee. Jen Minkman + volgen via bloglovin deed ik natuurlijk al 🙂
  En natuurlijk even toegevoegd aan goodreads.
  Mijn grootste droom was het uitgeven van mijn eigen boek. En dit is werkelijkheid geworden vorig jaar ”Ademloos verlangen” is daadwerkelijk overal verkrijgbaar.

 4. Anita te Gussinklo

  Mijn grote droom op dit moment is een leuke baan vinden.
  Helaas ben ik sinds 1 December werkeloos.
  Ik like de facebookpagina van Jen Minkman
  Volg je blog via bloglovin
  Heb Schaduw van de Tijd toegevoegd op Goodreads.

 5. Iprissa

  Ik doe ook erg graag mee met deze win actie!!
  Jen Minkman volg ik nu ook op fb, en jou volgde ik al.
  Helaas heb ik geen goodreads, geen idee wat dat is, ik lees er wel eens over op blogs, alleen ik ben pas sinds een paar dagen bekend met blogs. ( haha dat klinkt heel stom.. )

  Mijn droom is op een kindje te adopteren om hem/haar een beter leven te geven. Helaas heb ik met mijn 20 jaar geen diploma dus ben ik druk bezig met het vinden van een opleiding die ik kan doen. Ik wil heel graag een baan waarin ik mensen kan helpen hier in Nederland voor een beter leven. Of misschien ook wel in het buitenland.
  En wie weet verdien ik later goed zodat ik dan mijn droom kan verwezenlijken om een kindje te adopteren. (Bijv. Vanuit China.)

 6. Thyrze

  Leeeuk! I’m in! Ik heb één van de twee fb pagina’s geliked (schrijfster van (paranormal) chicklit), toegevoegd op goodreads en ik volg je blog!
  En dan nu.. mijn grote droom!

  Eh. Pfoeee. Lastig. Ik droom van zoveel dingen.. Ongezonde dingen kunnen eten zonder dik te worden, alle boeken die ik wil gewoon gratis krijgen (ha, alsof dat ooit gaat gebeuren x’)), een eigen boek schrijven, de wereld rondreizen. Ik zou hier ook echt niet tussen kiezen!! Al zijn enkel de laatste twee een beetje realistisch hahaha 😛

 7. Kim Mulder

  Natuurlijk doe ik mee!
  Ik ben groot fan van Jen (Oh oh, ik zit nog in de Sinterklaasrijmmodus), maar dit boek van haar moet ik nog steeds lezen.
  Mijn grote droom bestaat uit meerdere delen, namelijk mijn NA verhaal afmaken en uitgeven en datzelfde geldt voor mijn YA verhaal. Volgend jaar ga ik samenwonen met mijn vriend en dat neemt toch wel het grootste deel van mijn droom in beslag 😉 Een heerlijk eigen huisje, een kat en lekker lui samen op de bank.

 8. Melisa

  Mijn grootste droom is eigenlijk heel saai. Author/Actress En eindelijk de motivatie hebben om niet zo lui te zijn XD Oh en hopen dat ik volgend jaar of het jaar erop een tijdje in het buitenland kan zitten (Turkije, Japan) en geweldige dingen mag meemaken.

 9. Tamara

  Mijn grote droom is om een wereldreis te maken, ik wil zo graag alle culturen en alle historie met mijn eigen ogen zien. Het is misschien een hele rare droom, maar ik hou van dat soort dingen.

  Ik volg haar FB, ik volg jou op bloglovin’ en ofcourse heb ik dit boek in mijn to-read lijst op goodreads gezet!

  Lijkt me een heel mooi boek!

 10. Desiree

  Oh, leuke winactie! Klinkt als lekker griezelen!

  Mijn grote droom is historica en/of schrijfster (historische boeken uiteraard!) te worden. Naar het eerste ben ik aardig op weg (laatste jaar van mijn opleiding) en het tweede hoop ik ook ooit te bereiken (er zwerven zoveel verhalen in mijn hoofd)!

 11. Chantalle Bork

  Mijn grote droom is om samen met mijn zusje en vader een safari in Afrika te maken en dan hopelijk de big5 te zien en nog veel meer prachtige dieren.

 12. Tom De Blieck

  Zeker wil ik hieraan mee doen.

  Mijn grote droom is om snel terug werk te kunnen vinden zodanig dat ik opnieuw meer zaken kan doen samen met m’n zoontje. Nu al een redelijke tijd werkloos waardoor de zaken die ik samen met hem kan doen gelijdelijkaan minder en minder worden. Door chronische hoofdpijn dat ik heb is het voor mij vrij moeilijk om aan werk te geraken omdat ik niet tegen geluid en licht kan & een behandeling tegen die chronische migraine is nog niet direct in zicht.

  Toch blijf ik hopen dat er snel werk gevonden kan worden, want m’n zoontje verdient het om meer te kunnen krijgen. Als hij gelukkig is voel ik me zeker en vast ook gelukkig, want dat is waar ik voor verder ga, voor vecht… Zijn geluk

 13. Wat leuk, ik volg jullie allemaal. Mijn grote droom op dit moment is het vinden van een stage. De stage is op dit moment het belangrijkste onderdeel van mijn opleiding en zonder stage kan ik mijn opleiding niet afronden. Er is kans dat is op een SBO school kan stage lopen, wat helemaal mijn droom is: stage én op een SBO school!

 14. Ik doe mee!
  op goodreads heet ik Do,
  mijn grooste droom is heel cliché trouwen met me vriend, maar daarna is mijn grote droom toch wel schrijfster worden en aangezien ik daarin heel realistisch ben doe ik een juridische opleiding en hoop ik daarmee ooit advocaat te kunnen worden dus heb stiekem 3 grote dromen haha.

 15. Martine

  Ik doe graag mee, want dit lijkt me een heel mooi boek!
  Mijn grote droom ben ik eigenlijk al een beetje aan het waarmaken. Ik ben namelijk bezig met een eigen praktijk voor osteopathie te starten.

 16. Mijn droom is om een boek uit te geven. Een verhaal, helemaal van mij, klaar om gedeeld te worden. Het maakt me niet eens uit of het vaak gelezen wordt. Ja, natuurlijk is dat leuk. Natuurlijk is het fijn om herkenning voor je werk te krijgen. Maar alleen om mijn naam op de omslag van een boek te zien… Daar zou ik het al voor doen.
  Het gevoel als de een bericht krijgt dat de uitgeverij het manuscript aanneemt. De blijdschap als je de cover voor de eerste keer ziet. De tranen als het eerste exemplaar in je handen gelegd wordt.
  Ja, een boek uitgeven. Dat is mijn grootste droom

 17. Manon

  Mijn grote droom: ooit een eigen boek uitgeven. Of in ieder geval schrijven. Dat laatste lijkt me een goed begin in ieder geval 😛

 18. Marjolein

  Ik doe mee en mijn grootste droom… tja.. Het is niet een heel diepzinnige of zoiets, maar ik wil al jaren emigreren^^ Het maakt me niet eens zo heel erg uit waarnaartoe, maar ik weet al sinds ik 10 ben dat ik niet in Nederland wil blijven wonen:) Amerika trekt me heel erg aan, maar daar ben ik nog nooit geweest dus dat kan ik niet zeggen ;P Ook Canada vind ik schitterend, dit weet ik dan weer wel uit eigen ervaring:) Het is niet een erg originele droom of zo, maar het is wat ik wil!

 19. Sylvia

  Graag maak ik kans!
  Mijn grote droom is om mij opleiding af te maken, te kunnen werken als docent en gelukkig te worden met een lieve man en hopelijk een gezin! En natuurlijk gezond zijn, dat zou een groot pluspunt zijn en veel dingen een stuk makkelijker maken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.